IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Yhdenillan suhteet johtavat harvoin pidempään tuttavuuteen, eikä niiden varaan kannattaisi lastata suuria odotuksia.

Yhden yön jutut voivat olla mukavia ja tarpeellisiakin, kunhan on huolehtinut ehkäisystä ja omasta turvallisuudestaan. Hetken huumassa kohdattuun osapuoleen ei kuitenkaan kannata kiintyä liikaa, sillä hänellä saattaa olla kiire omaan elämäänsä, johon uusi tuttavuus ei tule koskaan kuulumaan. Health24-sivusto listasi merkkejä, joiden perusteella mies voi päätellä, ettei nainen aio enää soittaa.

1. Nainen hermoilee edellisen illan tapahtumista ja siitä, että joku hänen tuttavapiirissään saattaisi kuulla niistä.

2. Jos nainen huolehtii tarkasti, ettei unohda asuntoosi mitään, hän saattaa näin varmistaa, ettei yhteydenpitoon tule myöhemmin pienintäkään syytä.

3. Naisen antama numero ei vastaa, eikä myöskään tekstiviesteihin tule vastausta. Hän vastaisi kyllä, jos olisi kiinnostunut.

4. Turhia toiveita jatkosta ei kannata elätellä, jos nainen ei halua jäädä aamiaiselle, vaan kiirehtii heti herättyään pois. Jos mies on naisen mielestä todella kiinnostava, pieni mahdollinen krapula ei yleensä estä jäämistä.

5. Epämääräinen vastaus kysymykseesi uudesta tapaamisesta. Jos nainen tokaisee "nähdään" tai "törmäillään" on se huolestettuva merkki suhteen pidempiaikaisen jatkumisen kannalta.

6. Jos nainen kiertelee kysymyksiäsi työpaikasta, hän ei halua sinun tietävän mitään elämästään, eikä myöskään halua sinun ottavan yhteyttä varsinkaan työpaikan kautta.

7. Jos satut törmäämään yhden illan heilaan kadulla, eikä hän ole sinua näkevinäänkään, uusi lähestymisyritys tuottaisi lähinnä vain kiusallisen tilanteen.

8. Jos nainen on unohtanut tavaroita asunnollesi, mutta ilmoittaa ettei halua niitä, on se samalla selvä merkki siitä, ettei hän halua nähdä sinua enää missään tapauksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.