IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Onko koolla väliä?Lauantai 14.02.2009 02:13

Myytit tietyistä hyvän seksin edellytyksistä elävät vahvasti, vaikka naiset kaipaavat makuuhuoneessa aivan muita asioita.

Myytti peniksen koon ja hyvän seksin yhteydestä elää vahvasti ja itseensä tyytymättömät miehet saattavat kärsiä koostaan. Tutkimusten mukaan naiset kaipaavat maakuuhuoneessa kuitenkin aivan muita asioita: enemmän hyväilyä, suutelua ja vaihtelevia rakastelutapoja, kertoo Health24 -sivusto.

Totuus on kuitenkin se, ettei peniksen suurentamiseen ole olemassa lääkehoitoa. Illuusion suuremmasta koosta voi yrittää luoda erilaisilla tavoilla pumpuista ruiskeisiin, mutta vaikutukset ovat vain hetkellisiä. Tohtori Elna McIntoshin mukaan haave suuremmasta koosta liittyy yleensä kuitenkin selkeästi itsetunto-ongelmiin, joihin voidaan löytää ratkaisuja. Hänen mukaansa miehen tulisi unohtaa merkityksettömät uskomukset sekä vääristyneet asenteet ja opetella tuntemaan itseään ja omaa seksuaalisuuttaan paremmin. Suurimmalle osalle naisista sentit suuntaan tai toiseen eivät merkitse mitään.

Molemmille osapuolille nautintoa tuottava seksi vaatii harjoittelua ja kokeilua, McIntosh sanoo.

Kun seksi ei onnistu

Riippumatta fyysisistä ominaisuuksista, stressi, huono itsetunto tai masennus voivat johtaa epäonnisiin rakastelukertoihin ja sitä kautta epätyydyttävään seksi-elämään. Vaikea elämäntilanne, suru tai huolet vaikuttavat väistämättä kaikkiin elämänalueisiin ja erityisesti seksuaaliseen halukkuuteen.

Toisinaan syyt voivat olla helposti hoidettavissa, jos ne pystytään tunnistamaan.

Miesten yleisimmät ongelmat liittyvät ennenaikaiseen siemensyöksyyn, mikä on hyvin yleistä. Myös erektiovaikeudet ovat erittäin yleisiä erityisesti yli 50-vuotiailla miehillä. Näihin on olemassa lääkitystä ja niistä kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

Väsymystä aiheuttavat sairaudet kuten diabetes, korkea verenpaine ja tai sydänsairaudet saattavat vaikuttaa seksielämän vilkkauteen ja kestoon. Myös tavallinen kausi-influenssa tuo mukanaan kuumeilua, väsymystä ja tukkoista oloa, eikä varmasti lisää lemmiskelylle oikeanlaista tunnelmaa.

Naiset saattavat myös tuntea kipua seksin aikana ja välttää sitä siksi. Tällaisissa ongelmissa kannattaa aina kääntyä lääkärin puoleen.

Kumppanin kanssa pitäisi pystyä avoimesti keskustelemaan ongelmista ja omista mieltymyksistään saavuttaakseen molempia tyydyttävän ja pettymyksistä vapaan seksielämän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.