IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Kurvikas naisvartalo voittaa kuitenkin suoraksi treenatun sixbackin.

Huoli pois naiset, miehet eivät loppujen lopuksi olekaan niin kiinnostuneita Playboy-pupusista ja supermalleista. Australialaisen New South Walesin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan miehistä silmää miellyttää eniten aivan tavallinen, noin kokoa 40 oleva naisfiguuri.

Tutkijat pyysivät sataa miesopiskelijaa arvioimaan yli kahtasataa piirrettyä torsokuvaa, jotka esittivät erikokoisia naisten keskivartaloita. Mukana oli kuvia niin sanotuista "tavallisista naisista", hoikista supermalleista ja kurvikkaista Playboy-tytöistä.

Australian Daily Telegraph -lehden mukaan miehet eivät kuitenkaan päässeet arvioimaan ihannenaistaan rinnanympäryksen perusteella.

Tiimalasi miellyttää miessilmää

Tutkijoiden mukaa nykyjulkkisnaiset saattavat olla jo liian laihoja, jotta heitä voisi pitää viettelevinä. Samaiset tutkijat kuitenkin myönsivät, ettei rintojen vaikutusta naisen viehättävyyteen voi vähätellä.

Myös saksalainen Regensburgin yliopisto on tutkinut aihepiiriä ja raportoinut, että tiimalasimallinen naisvartalo miellyttää miehiä. Tutkimuksen mukaan kurvikkaita naisia pidettiin viehättävämpinä kuin atleettisia tai pitkäjalkaisia, isorintaisia "Barbie-naisia".

Tutkimuksen toteuttamiseen osallistuneen tohtori Martin Grundlin mukaan voidaan vain spekuloida syitä siihen, miksi tulokset ovat mitä ovat.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä MTV3:n Helmi.fi-sivusto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.