IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Fantasia selkäsaunastaTiistai 17.01.2006 17:56

Kyseinen fantasia on melko yleinen miehillä ja joskus myös naisilla. Fantasian toteuttaminen on aina vähemmän yleistä kuin itse fantasioiminen. Se, mitä selkäsauna tarkoittaa, on sitten eri juttu: onko se hakkaamista remmillä vai pientä läpsyttelyä kädellä esimerkiksi pakaroille? Seksuaalisten fantasioiden pohja luodaan jo lapsuudessa. Jos fantasia on "kevyempää" versioita, sen taustalla ei tarvitse olla mitään traumaattista, vaan kyse on puhtaasti uusista virikkeistä ja leikistä.

Parisuhteessa ongelmaksi tulee usein se, kun kumppani ei ole halukas toteuttamaan toisen fantasioita, ja toinen on juuttunut fantasian toteuttamisen haluun tai pakkoon. Sinun ei tarvitse lähteä toteuttamaan miehesi fantasiaa, jollet halua sitä itse. Jutelkaa siitä, mitä miehesi fantasia käytännössä tarkasti tarkoittaa. Sen myötä sinulle selviää, oletko halukas osallistumaan. On hyvä luottaa omiin tunteisiinsa.

Seksuaalisuuden kentällä on nykyään vallalla käsitys, että kaiken tulisi olla hyväksyttyä ja jos näin ei ole, olet estynyt tai vanhanaikainen. Se ei pidä paikkaansa. On hyvä olla tietoinen, mikä on itselle ja omalle seksuaalisuudelle hyväksi ja mikä ei. Kaikkea ei tarvitse hyväksyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.