IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Oletko koskaan ihmetellyt, kun sinkkuna et saa haluamasi naisen sydäntä valloitettua, vaikka pistät kaiken peliin? Parhaat iskurepliikit valuvat hiekkaan, eikä naista yksinkertaisesti kiinnosta. Kun sitten vihdoin löydät jonkun, joka haluaa viettää aikaa kanssasi, yhtäkkiä myös kaikki muut saman sukupuolen edustajat haluaisivat tehdä lähempää tuttavuutta kanssasi. Mistä tämä johtuu?

1. Naiset haluavat sellaista, mitä he eivät voi saada. AskMen.comin artikkelin mukaan naiset haluavat asioita, jotka tuntuvat mahdottomilta saavuttaa - olkoon kyseessä kengät, laukku, julkkismies tai paremman puutteessa myös varattu mies.

2. Naiset luulevat varattujen miesten olevan turvallisempia. Naiset kuvittelevat, että mies ei näe naisia enää hyvännäköisinä ollessaan varattu. Naiset luulevat, että varattujen miesten kanssa voi jutella parisuhteista, elämästä, harrastuksista ja muusta ilman huolen häivää. Siksi lähestyminen on heille helpompaa.

3. Varatuilla miehillä ei ole kyseenalaisia motiiveja. Sinkkumiehet ostavat naisille lahjoja, käyttävät heitä elokuvissa ja tarjoavat illallisia vain yksi asia mielessään - "tänään saan". Naiset kuvittelevat jostain syystä, että varatut miehet eivät ajattele seksiä lainkaan. Koska varattu mies ei tarjoa juomista eikä leuhki, mutta on usein kohtelias, nainen laskee suojauksensa. Parisuhdettaan kunnioittavalle miehelle nämä tilanteet ovat usein tukalia.

4. Nainen haluaa egobuustin. On kyseessä sitten nainen tai mies - on äärimmäisen mahtavaa tuntea olevansa vastuttamattoman haluttava. Jos mies on valmis riskeeraamaan koko parisuhteensa viettääkseen yhden kuuman yön toisen naisen kanssa, on se naisen mielestä toki väärin, mutta ennen kaikkea todella kiihottavaa.

5. Naiset pitävät haasteista. Sinkkumiehiä on markkinoilla kuin suklaata pääsiäisenä, eikä se sovi haastetta haluavalle sinkkunaiselle. Jotkut haluavat varatun miehen, eivätkä luovuta ennen kuin taistelu nykyisen tyttöystävän kanssa on käyty.

6. Naiset ovat ilkeitä toisilleen. Verrattuna miehiin, naiset ovat selkäänpuukotuksen ja ilkeän juoruilun jaloissa taidoissa ylivertaisia oman sukupuolen edustajia kohtaan. Jotkut naiset yrittävät saada varatun miehen vain kostaakseen tämän tyttöystävälle. Osa sinkkunaisista ei vain suostu odottamaan kiltisti miehen vapautumista, vaan he koettavat onneaan heti, kun se on mahdollista.

7. Varatut miehet omaavat hyvän itsetunnon. Ja sekös naista viehättää. Varatut miehet eivät ole yleensä niitä, jotka jätkäporukassa kerjäävät huomiota tai tarjoavat juomia, vaan niitä, jotka uhkuvat rauhallisuutta charmia. Nämä miehet yleensä tuntuvat naisista kaikista romanttisimmilta. Toisin sanoen, miesten kannattaa näyttäytyä kapakoissa naistensa kanssa, jolloin pahimmat ahdistelut vältetään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.