IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Meneekö kaikki aika rahasta, asuntolainasta ja lapsista huolehtimiseen eikä aikaa jää parisuhteelle? Jos vastaus on kyllä, seksielämänne on todennäköisesti jumiutunut paikalleen. Olisiko siis aika tehdä asialle jotain? Men’s Health on listannut viisi eri tempausta, joista valitsimme parhaat. Näillä takuulla piristätte seksielämäänne ja siinä sivussa myös parisuhdettanne.

1. Keksikää oma seksiasento



Tähän ei paljoa vaadita. ”Keksimällä uusia yhdyntäasentoja näytätte toisillenne, että olette valmiita kokeilemaan uusia juttuja”, kertoo The Orgasm Biblen kirjoittaja Susan Crain Bakos. Jos ette halua keksiä kokonaan uusia asentoja, tuunatkaa vanhoja. Kokeilkaa eri asennoissa eri rakasteluvauhtia, tapaa ja niin edelleen.

2. Suunnitelkaa ”panopäivä”



Varatkaa kuukautta etukäteen päivä, jolloin teillä ei ole töitä ja jolloin saatte lapset hoitoon esimerkiksi mummolaan. Varatkaa toisillenne koko päivä ja yö. Käykää syömässä, ottakaa viiniä ja flirttailkaa toisillenne. Irtautukaa rutiineistanne älkääkä stressatko, niin petipuuhatkin sujuvat kuin itsestään. Saattaa tuntua tyhmältä varata vain yksi päivä kuussa toisillenne, mutta ajattele sitä näin: aika kasvattaa seksuaalista jännitettä välillänne kuukauden, ja viimein tuona päivänä saatte toisenne.

3. Kerro aikeistasi



Flirttaile kumppanillesi esimerkiksi kahvitauolla kertomalla tekstiviestein, mitä aiot tehdä kun pääset kotiin. Kysy mitä hänellä on päällään ja mitä hän aikoo tehdä töistä päästyään. Sopikaa lyhyet treffit ja mitä tahansa voi tapahtua.

4. Sujahtakaa juhlissa takavasemmalle



Oma 20 minuutin mittainen juhla vessassa tai vaikkapa autossa cocktail-kutsujen aikana tuo varmasti sähköä seksielämäänne. Valitse paikka etukäteen ja tarkista, että kukaan ei huomaa teidän livahtaneen juhlista mielekkäämpiin hommiin. Jos kaikki menee suunnitelmiesi mukaan, muistatte juhlat vielä pitkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.