IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Näin saat kaukosuhteen toimimaanLauantai 25.07.2009 13:38

Rakkaus ja pitkä välimatka eivät välttämättä ole toisensa poissulkevia vaihtoehtoja.

Välimatkan haitat on mahdollista peitota, jos vain motivaatiota ja sitoutumista riittää. Sheknows.com -sivusto listaa viisi parasta tapaa pitää suhde vireänä.

1. Käytä ahkerasti puhelinta

On tärkeää, että puhut kumppanisi kanssa mahdollisimman usein - vaikka joka päivä. Puhelinlaskut eivät kasva liian koviksi, jos hyödynnät vaikkapa Skypeä tai muita internetin tarjoamia edullisia puheluvaihtoehtoja.

2. Turvaudu muihin viestintäkonsteihin

Jos syystä tai toisesta voi jutella kultasi kanssa puhelimessa, turvaudu muihin viestintäkeinoihin. Turvaudu sähköpostiin, tekstiviesteihin tai pikaviestiohjelmiin. Välit pysyvät sitä paremmin kunnossa, mitä enemmän ja monipuolisemmin pidätte yhteyttä.

3. Älä unohda romantiikkaa!

Vaikka ette näekään päivittäin, voi toista silti ilahduttaa erilaisin pienin, romanttisin elein. Sheknows vinkkaa, että kumppanille voi lähettää lahjoja postissa tai vaikkapa tilata aterian. Huomionosoitukset kertovat, että ajattelette toisianne!

4. Vierailkaa toistenne luona vuorotellen

Kaukosuhde tietää myös vierailuja toisen luona.

- Pitäkää huolta siitä, että matkustatte vuoronperään toistenne luokse, sanoo rakkausaiheisen opaskirjan kirjoittanut Debra Berndt. - Näin kummastakaan ei tunnu siltä, että hän joutuu näkemään kaiken matkustamisen vaivan ja samalla tekemään kaiken työn suhteen ylläpitämiseksi.

5. Älä ota pettymyksiä liian henkilökohtaisesti

Aina silloin tällöin asiat eivät mene niin kuin on suunniteltu. Esimerkiksi kumppanin sovittu vierailu voi jäädä väliin työ- tai perhesyistä. Berndtin mukaan tämä kuuluu normaaliin elämään.

- Jos kumppanisi peruttaa matkan, älä ota sitä henkilökohtaisesti ja tee muutoksista valtavaa numeroa, hän kehottaa ja muistuttaa, että kaukosuhden vaatii joustavuutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.