IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Löydä rakkaus Facebookista!Lauantai 08.08.2009 17:51

Jos et ole vielä valmis laatimaan omaa deitti-ilmoitusta, voit kokeilla onneasi myös verkon tutummissa yhteisöpalveluissa, kuten Facebookissa.

1. Valitse edustava profiilikuva

Vaikka kuinka haluaisit valita Facebookin profiilikuvaksesi sen otoksen, jossa hulluilet pikkutunneilla opiskelijabileissä, mieti kahdesti. Deittailumielessä hyvä profiilikuva on edustava mutta todellinen heijastus omasta itsestäsi. Ja muista, että vaihtamalla kuvaa aina silloin tällöin voit näyttää itsestäsi eri puolia.

2. Kirkasta hyvää mielikuvaa itsestäsi

Facebook-profiilisi voi olla sinulle temmellyskenttä, mutta tärkeä ensivaikutelman antaja jollekin kiinnostavalle ihmisille. Rajoita hölmöjen ja usein toistuvien testien ja statuspäivitysten määrää ja jätä jotain mysteeriksi. Käy arveluttava viestittely henkilökohtaisen sähköpostin puolella.

3. Ole kiinnostava

Suurimman osan mielestä jatkuvasti statustaan päivittävät ihmiset ovat ärsyttäviä. Hauska statuspäivitys ja lomakuvakansio silloin tällöin voivat kuitenkin olla kiinnostavia. Pidä statuspäivityksesi kuitenkin hieman mystisinä, äläkä vain luettele kaikkia tekemisiäsi ruokaostoksistasi lähtien.

4. Liity lempiyhtyittesi faniryhmiin

Liittyminen useampiinkin kiinnostaviin yhteisöihin nostaa mahdollisuuksiasi löytää verkosta samanhenkistä seuraa. Uskaltaudu myös yhteisösi mahdollisesti organisoimiin tosi elämän tapaamisiin eli miitteihin.

5. Selaa läpi ystäviesi ystävät

Hyvillä ystävilläsi on todennäköisesti ystäviä, joista myös sinä pitäisit. Jos löydät ystäväsi Facebook-kavereista kiinnostavan oloisen tyypin, pyydä ystävääsi esittelemään teidät joskus toisillenne.

6. Tutustu lähiympäristösi ihmisiin

Etsi Facebookista tai MySpacesta ihmisiä, jotka asuvat samalla alueella tai samassa kaupungissa kanssasi. Moni päivittää esimerkiksi Facebookin tietoihinsa tarkan asuinalueensa.

7. Tarkista ihmissuhdestatus

Ole varuillasi, jos kiinnostava ihminen ei ole merkinnyt ihmissuhdestatustaan Facebook-profiiliinsa. Hälytyskellojesi pitäisi soida vielä äänekkäämmin, jos hänen suhdestatuksensa on "it's complicated" (suom. "se on monimutkaista"). Noudata myös itse sääntöjä ja ilmoita rehellisesti olevasi sinkku ja hakevasi seuraa - jos se on totta.

8. Kysy hänen statuspäivityksistään

Jos kiinnostuksesi kohde valittelee statuspäivityksessään huonoa päiväänsä, kysy häneltä henkilökohtaisella viestillä, miten hän voi. Sympatian osoitukset menevät harvoin vikaan. Tai jos hän linkkaa Facebookiin mielenkiintoisen artikkelin tai videon, kommentoi sitä vähintään sanomalla, että pidit sitä kiinnostavana. Älä kuitenkaan tee tätä liian usein, sillä vaikutat muuten pian häntä koko ajan väijyvältä hyypiöltä.

9. Älä kirjoita hänen seinälleen liian usein

Vaikka haluat osoittaa kiinnostusta, tee se kuitenkin varoen. Mitä vähemmän kirjoitat hänen Facebook-seinälleen sitä parempi. Tämä antaa sen kuvan, että sinulla on myös elämä - vaikkei olisikaan. Se myös osoittaa hänelle sen, että pidät häntä tarpeeksi erityisenä henkilökohtaisempaan viestittelyyn.

10. Käytä chat-ominaisuutta

Moni unohtaa Facebookin chat-mahdollisuuden. Se on kuitenkin loistava tapa saada kontakti ihastukseesi joutumatta odottamaan kuumeisesti vastausta.

+ 11. Muista vaihtaa suhdestatuksesi sinkusta varattuun sitten, kun olette oikeasti pari!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.