IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

- Olen onnellisempi kuin ennen enkä haikaile nuoruutta, Jane Fonda sanoo.

Ex-jumppaguru, näyttelijä Jane Fonda, 71, nauttii elämästään siitä huolimatta, että kärsii selkäleikkauksen aiheuttamista kivuista.

- Fyysisesti en voi hyvin, koska minulla on kipuja, mutta olen onnellisempi, seksi on parempaa ja ymmärrän elämää paremmin. En haikaile nuoruutta, Fonda sanoo Bildin haastattelussa.

60-luvulla seksisymboliksi noussut Fonda näyttää yhä kadehdittavan hyvältä. Resepti hyvinvointiin on selvä.

- 30 prosenttia johtuu geeneistä, 30 prosenttia hyvästä seksistä ja 30 prosenttia kuntoilusta ja terveistä elämäntavoista. Jäljelle jäävästä 10 prosentista minun on kiitettävä plastiikkakirurgiani, Fonda veistelee.

Selkäleikkauksen jälkeen Fonda ei ole kyennyt kuntoilemaan niin paljon kuin haluaisi. Teräsleidi on krempoista huolimatta asettanut tavoitteekseen kiivetä vuoden päästä lokakuussa Himalajalla.

- Leikkauksen takia voin juosta vain korsetti päällä. Minulla on myös uusi polvi ja uusi titaanista tehty lonkka. Alan hiljalleen hajota ja olo on kuin kävelevällä varaosavarastolla.

- Kaikki piti kuitenkin laittaa kuntoon, sillä haluan kiivetä Himalajalle. 8000 metrissä kaiken on toimittava sulavasti.

Jane Fonda seurustelee musiikkituottaja Richard Perryn, 67, kanssa. Pariskunnan on kerrottu suunnittelevan naimisiinmenoa. Liitto olisi Fondalle neljäs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.