IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Oletko lähdössä yhteiselle lomamatkalle rakastettusi kanssa? Lue nämä vinkit ottaaksesi unelmalomastasi kaiken irti ja välttääksesi ongelmat.

Ensimmäinen yhteinen loma on tärkeä kulmakivi parisuhteen historiassa. Aurinkolomilla ja reppumatkoilla on sekä syvennetty että rikottu lupaavia seurustelusuhteita. Lue alta Marie Claire -lehden koostamat vinkit siitä miten vältät sudenkuopat kauan odotetulla lomallanne.

Lepää

Koeta lähteä matkalle tarpeeksi nukkuneena. Tämä on tärkeää etenkin, jos tiedät muuttuvasi väsyneenä lyhytpinnaiseksi ja kiukkuiseksi. Varaa myös lomalla riittävästi aikaa lepäämiseen, jotta ette päädy riitelemään pikkuasioista.

Sano kyllä

Muista, että olette lähteneet lomalle sekä rentoutumaan että pitämään hauskaa. Pidä nämä prioriteetit mielessäsi ja anna niiden mennä suunnitelmissasi kaiken muun edelle. Näytä itsestäsi rento puoli ja ole valmis uusiin kokemuksiin. Suostu kokeilemaan uusia harrastuksia ja maistamaan eksoottisia ruokia. Anna itsellesi lupa lojua sängyssä. Luopumalla rutiineista voit löytää parisuhteestasi uusia puolia.

Tee kompromisseja

Jollette todellakin ole harvinaisen samanlaisia, niin on odotettavissa, että molempien täytyy loman aikana tehdä myönnytyksiä. Päättäkää päivien ohjelmasta vuorotellen. Tehkää ainakin kerran jotain myös yksinänne, ja antakaa toisillenne tilaa hengittää. Kykynne joustavuuteen lomalla voi ennustaa parisuhteenne tulevaisuutta.

Jakakaa vastuu

Antakaa kummankin hoitaa ne asiat, joissa olette toisianne parempia. Jos hän on sinua sujuvampi vieraissa kielissä, anna hänen päteä ja hoitaa ruokien tilaaminen. Jos olet parempi organisoimaan, ota selvää paikallisista aktiviteeteista ja käytä energiaasi hyvän ja edullisen hotellin löytämiseen. Toimiva tiimipeli saa teidät lähentymään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.