IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Hallitsetko lempeän johdattelun taidon vai menetkö aina suoraan asiaan? Tarkista viettelijän taitosi näillä vinkeillä.

Flirttailu, hidas viettely ja kiusoittelu ovat tapoja kasvattaa parin välistä eroottista energiaa ennen varsinaisia sänkyleikkejä. Vakiintuneessakaan parisuhteessa ei pitäisi unohtaa romantiikkaa ja toisen hemmottelua. Seuraavilla AskMen.com -sivuston vinkeillä saat naisesi odottamaan kahdenkeskisiä hetkiänne innolla.

Työpäivän aikana

Mainitse jo aamulla, että olet suunnitellut hänelle yllätystä illaksi. Älä kuitenkaan paljasta mitään, jotta hän voi kihelmöidä odotuksessa koko päivän.

Kun hän tulee kotiin

Valmista hänelle kylpy ja pese hänet kauttaaltaan.

Eroottisia pelit

Koukkaa kotimatkalla hakemassa aikuisviihdeliikkeestä teille illaksi eroottinen peli. Se johdattelee teidät itsestään esileikistä makuuhuoneeseen. Voit myös hakea kirjakaupasta eroottisia runoja tai esimerkiksi Kama Sutran, johon voitte yhdessä tutustua.

Sytytä

Suutele häntä uusiin paikkoihin. Hivele sisäreisiä. Ime hänen pikkusormeaan. Puhaltele hänen niskaansa. Leiki hellästi rakastettusi hiuksilla.

Rajoita aisteja

Solmi hänen silmilleen side tai sido hänen ranteensa. Älä kerro mitä aiot tehdä. Kuljeta hänen vartalollaan erilaisia esineitä tai käytä kieltäsi.

Keskeytä

Jätä hänet muutamaksi hetkeksi rauhaan ja saat hänet vaatimaan lisää. Yritä säilyttää itsehillintäsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.