IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Huonoa onnea tai toista sukupuolta ei kannata syyttää ihan kaikesta. Jos parisuhteesi eivät tunnu onnistuvan, voi syy olla sinussa.

Epäonnistuneesta parisuhteesta on helppoa syyttää kaikkia muita paitsi itseään. Et varmaankaan käyttäydy huonosti tahallasi, mutta olet saattanut juuttua kierteeseen, jossa toistat samaa virhettä uudelleen ja uudelleen.

AskMen.com -verkkosivusto listasi asiat, jotka saattavat olla syynä seurustelusuhteidesi ennenaikaiseen päättymiseen.

1. Olet liian ripustautuva

On hyvä asia, että olet omistautunut parisuhteellesi, mutta se saattaa olla myös ongelmasi ydin. Ripustautumisessakin on rajansa. Syy tällaiseen käyttäytymiseen on usein siinä, että olet hyvin kunnianhimoinen, hullaantunut tai huolestunut siitä, että sinut jätetään.

Jos syy on viimeinen, sinut on luultavasti jätetty samasta syystä aiemminkin, mikä saa pelon vahvistumaan entisestään. Muista, että hänen on hyvä joskus ehtiä ikävöimäänkin sinua.

2. Olet liian mustasukkainen

Pieni mustasukkaisuus on normaalia, mutta jos sappesi kiehahtaa joka kerta, kun hän puhuu toisen kanssa, on aika katsoa peiliin.

Jos seurustelukumppanisi syyttävät sinua toistuvasti mustasukkaisuudesta, on aika havahtua huomaamaan, että sinun on vaikea luottaa kehenkään.

Jos sinua on aiemmin petetty, älä kosta sitä nykyisellesi. Hän saattaa lähteä kävelemään muista syistä kuin siksi, että olisi löytänyt toisen.

3. Et ota vastuuta

On olemassa ihmistyyppi, joka on aina sitä mieltä, että vika on toisessa. Jos riitelette syy on mielestäsi siinä, että hän on kohtuuton. Jos olet huonolla tuulella, se johtuu jostain mitä hän teki.

Sen sijaan, että jatkat syyttelyä siihen asti kunnes kultasi jättää sinut, on ehkä aika katsoa vihdoin peiliin.

4. Olet liian kiltti

Yrität miellyttää kumppaniasi olemalla koskaan valittamatta, riitelemättä tai väittämästä vastaan. Jos hän jättää sinut, päätät olla seuraavalle uhrillesi vielä kiltimpi.

On aika kasvattaa selkäranka ja hankkia itsetunto. Samalla huomaat parisuhteidesi paranevan.

5. Olet harkitsematon

Jos joudut toistuvasti jätetyksi, syy voi siinä, että kerta kaikkiaan vain valitset vääriä tyyppejä. Sinun täytyy nostaa kriteereitäsi löytääksesi sen oikean. Älä ota ensimmäistä vastaantulijaa silkasta epätoivosta.

6. Asetat liian paljon paineita kumppanillesi

Olet niin fokusoitunut löytämään sen oikean, että tukahdutat orastavat suhteesi liialla innokkuudellasi. Jos ajattelet, että vain parisuhde voi tehdä sinut onnelliseksi, onnistut todennäköisesti karkoittamaan sen oikean, ennen kuin hän ehtii edes tutustua sinuun paremmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.