IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osaatko lukea miehen mieltä hänen napansa suunnasta? Tämän jutun luettuasi osaat.

Listan erikoisista viettelyfaktoista kokosi Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehti.

1. Nenä on osa esileikkiä

Laventelin ja kurpitsan tuoksujen sekoitus saa miehen sille tuulelle. Aavistuksen kurkulle ja lakritsalle tuoksuva mies taas vetoaa naisiin.

2. Värillä on väliä

Punaiseen pukeutunut nainen saa kanssasisariaan varmemmin kutsun treffeille. Punaisen viehätys johtuu sen aiheuttamasta mielleyhtymästä romantiikkaan ja seksuaalisuuteen.

3. Alkoholi kaunistaa

Muutaman lasillisen jälkeen miehet alkavat näyttää naisten silmissä komeammilta. Alkoholin vaikutuksen vuoksi naiset eivät huomaa miehen kasvojen epäsymmetrisyyttä. Symmetriset kasvot omaavalla miehellä on biologisen selityksen mukaan harvemmin geneettisiä vikoja ja hän on näin ollen parempi kumppani suvunjatkamismielessä.

4. Napa näyttää suunnan

Elekielieksperttien mukaan mies seisoo tiedostamattaan niin, että hänen napansa osoittaa suoraan kohti sitä naista, jota tämä pitää huoneen kiinnostavimpana tapauksena - vaikka mies juttelisi toisen naisen kanssa.

5. Ajoitus on kaikki kaikessa

Parhaillaan ovuloivat naiset viehättyvät enemmän maskuliinisista piirteistä, jotka takaisivat voimakkaimmat ja terveimmät lapset. Naiset, joilla on parhaillaan kuukautiset, sen sijaan etsivät alitajuisesti pehmeämpää, feminiinisempää miestä, joka vaikuttaa kiltiltä ja yhteistyökykyiseltä.

6. Hermopaine ja viehätysvoima kulkevat käsi kädessä

Stressaavassa tai paineita aiheuttavassa tilanteessa elävä mies pyytää naista todennäköisemmin ulos. Jännittävä tilanne vahvistaa seksuaalista viehätysvoimaa.

7. Koolla on väliä

Nimittäin ylävartalon koolla. Leveät hartiat ja vankka rintakehä kielivät siitä, että miehellä on vähemmän terveysriskejä, minkä ansiosta hän on hyvä valinta lasten isäksi. Mahakkailla miehillä sen sijaan on alemmat testosteronitasot, mikä taas johtaa alhaisempaan seksiviettiin ja heikompaan hedelmällisyyteen.

8. Äiskältä näyttäminen onkin hyvä merkki

Jos miehen valittu muistuttaa tämän äitiä, voi se olla merkki siitä, että suhteella on tulevaisuutta. Miehet pariutuvat todennäköisemmin naisten kanssa, joiden luuston rakenne on samantapainen kuin miehen äidillä. Tämän teorian mukaan kasvot, jotka koemme viehättäviksi lapsena määräävät sitä, minkälaiset kasvot viehättävät meitä aikuisina.

9. 5/15-sääntö

Jos mies koskettaa naista viisi kertaa varttitunnin aikana, on nainen todella hyvissä asemissa. Mies keksii tekosyitä kosketuksille nähdäkseen, miten nainen reagoi.

10. Tästä tiedät, että hän on pihkassa

Jos mies peilaa naisen liikkeitä istumalla samassa asennossa, toistamalla tämän käsien liikkeitä tai esimerkiksi nojaamalla päätään vaistomaisesti samaan suuntaan, hän on todennäköisesti kiinnostunut naisesta. Jos mies nuolaisee huuliaan naisen nuolaistessa huuliaan, on se varma merkki intohimosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.