IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Takkuaako rakkauselämäsi? Syy saattaa löytyä tältä listalta.

Oman kullan löytäminen on kuitenkin hankalaa, jos lähetät ympäristöösi vääränlaisia viestejä tai tavoittelet vääränlaista kumppania. Naisten sivusto The Frisky listasi kahdeksan syytä, jotka saattavat olla onnistumisesi esteenä. Älä annan näiden tulla tiellesi!

1. Negatiivisuus

Olet kyllästynyt elämäntilanteeseesi, etkä jaksa innostua mistään. Jokainen tyyppi, jota olet viime aikoina tapaillut, on ollut mielestäsi pienempi tai suurempi pettymys. Pidät jokaisia treffejä uutena tilaisuutena epäonnistumiseen. Tällainen negatiivinen ajattelu näkyy ulospäin, ja vaikuttaa siihen millaisen kuvan treffikumppani sinusta saa. Sinkkustatuksesi murehtimisen sijasta sinun kannattaisi keskittyä positiivisiin asioihin: mietipä vaikka sitä, että sinulla on aikaa ystävillesi tai mahdollisuus kehittää kaikessa rauhassa itseäsi. Jos negatiivisten ajatusten noidanpyörästä irrottautuminen on vaikeaa, pidä vähän aikaa taukoa deittailusta ja lataa akkusi.

2. Olet liian valikoiva

Sinulla on mielessäsi pitkä lista ominaisuuksista, joita tulevalla kumppanillasi on oltava. Vähempään tyytyminen ei tule kysymykseen. Ikävä kyllä ihmisiä ei voi valikoida samalla tavalla kuin vaikkapa uutta sohvakalustoa: liika ronkelius ei kannata. Mieti vaatimuksesi uusiksi ja rajoita vaatimuslistasi maksimissaan viiden kohdan pituiseksi. Elämässä on jätettävä tilaa myös yllätyksille ja varauduttava siihen ettei kaikkea pysty määrittelemään ennakolta.

3. Tavoittelet kuuta taivaalta

Tavallisen tallaajan ei kannata tavoitella tähtiä. Jos haikailet vaikkapa huippujohtajan tai tähtinäyttelijän perään, missaat monta tilaisuutta tavata muita kiinnostavia ihmisiä. Ole mieluummin rehellinen itsellesi ja mieti mihin asetut muihin miehiin tai naisiin verrattuna. Vaikka itseluottamus onkin hieno juttu, on itseään paljon kauniimman, nuoremman tai rikkaamman kumppanin metsästäminen usein silkkaa ajanhukkaa.

4. Et osaa tehdä kompromisseja

Sinulla ei ehkä ole vaikeuksia seuralaisten löytämisessä, mutta suhteet eivät tahdo. Kumppanin löytäminen on kuitenkin vasta yksi osa taistelusta. Yhteiselämä ei onnistu, jos et pysty hyväksymään sitä etteivät asiat aina mene sinun haluamallasi tavalla. Sinun on myös opittava tekemään uhrauksia parisuhteesi eteen ja ottamaan toisen tunteet huomioon.

5. Olet epätoivoinen

Jos olet valmis tekemään mitä tahansa saadaksesi parisuhteen, ja valmis suhteeseen kenen kanssa tahansa, voit olla varma siitä että tämä myös näkyy ulospäin. Epätoivoisuus on varma tapa karkottaa potentiaalinen kumppani nopeasti ja kauas. Kumppanisi haluaa tuntea olevansa sinulle erityinen, eikä vain kuka tahansa joka sattui täyttämään vapaana olleen paikan.

6. Elämässäsi ei ole tilaa parisuhteelle

Vaikka sinulla ei olisikaan kumppania, ei sinun silti tarvitse tehdä töitä joka viikonloppu ja täyttää joka iltaa harrastuksilla. Järjestä elämääsi enemmän vapaata, niin potentiaalisen kumppanin on helpompi astua siihen.

7. Olet liian helppo nakki

Liiallinen innokkuus säikäyttää toisen taatusti. Voit olla liian helppo muutenkin kuin seksuaalisessa mielessä: jos kutsut toista tyttö- tai poikaystäväksesi jo toisilla treffeillä tai hylkäät kaikki suunnitelmasi ja ryntäät hänen luokseen aina ja joka kerta kun hän soittaa, ei suhteella ole paljoakaan mahdollisuuksia. Tutustu toiseen kunnolla, ennen kuin päätät haluatko viettää hänen kanssaan loppuelämäsi. Odota jonkin aikaa, ennen kuin kerrot tunteistasi, äläkä paljasta heti kaikkea itsestäsi.

8. Et ole päässyt yli menneisyydestä

Kukaan ei halua kilpailla exääsi vastaan. Tuomitset kaikki tulevat suhteesi, jos puit vieläkin menneiden suhteittesi aiheuttamaa surua, vihaa tai pettymyksiä. Selvitä ensin menneet, ennen kuin hyppäät uuteen suhteeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.