IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

jatkoa eiliseen..Lauantai 06.02.2010 14:02

Löytäkää yhteinen rytmi

Parin ollessa oikeassa asennossa on tärkeää löytää yhteinen rytmi ja ylläpitää se. Vain siten peniksen ja klitoriksen kontakti pysyy yllä. Nainen aloittaa liikkeen viemällä lantiotaan ylöspäin pakottaen lopulta miehen lantion liikkumaan taakse. Naisen lantion liikkuessa eteen ylös, penis menee luonnostaan yhä syvemmälle emättimeen. Peniksen ollessa niin syvällä kuin mahdollista, aloittaa mies alaspäin suuntautuvan liikkeen naisen painaessa klitorista peniksen vartta vasten. Samalla nainen vie lantiotaan alas taakse, jolloin penis siirtyy emättimessä ulommaksi. Tämän jälkeen nainen aloittaa jälleen liikkeen.

CAT-tekniikan toimimisen kannalta on tärkeää, että kumpikin osapuoli on yhtä aktiivinen liikkeissään. Yhdyntä tässä asennossa on parhaimmillaan toisiinsa sulautuneiden lantioiden pientä keinuntaa eteen ja taakse.

CAT-tekniikassa merkittävin seikka on se, että miehen lantion liikkeen suunta muuttuu. Normaalisti lähetyssaarnaaja-asennossa miehen lantion kulkusuunta on ylösalas, mutta CAT-tekniikassa se muuttuu eteen-taakse -suunnaksi. Tällöin penis on pystysuorassa linjassa emättimeen nähden ja asettuu mukavasti häpyluiden liittymäkohdan pieneen kuoppaan. Häpyliitos pakottaa peniksen taipumaan hieman taakse, jolloin se osoittaa kohti naisen peräaukkoa. Peniksen varsi painaa tällöin klitorista.

Asennon ja oikean rytmin löytyminen vaatii hiukan harjoittelua onnistuakseen. Tutkimusten perusteella naiset olivat kaikkinensa tyytyväisiä kokemaansa, ja suurin osa pareista piti asentoa erittäin kiihottavana ja miellyttävänä. Osa miehistä kertoi, että peniksen taittuminen liikaa taaksepäin aiheutti lievää kipua. Naisen kannalta voi olla ongelmallista, jos mies on häntä huomattavasti kookkaampi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.