IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Maistuisiko pikaseksi?Maanantai 23.07.2007 00:38

Oletko sinä niin kiireinen, ettei edes seksiin jää aikaa ja voimia? Oppaissa neuvotaan nauttimaan pikaseksistä!

Herätyskello on juuri soinut, ja töihin pitäisi lähteä. Kumppani käännähtää lähelle. Miten olisi? Moni vastaa kieltävästi, sillä kiire polttaa takaraivossa: ei ole aikaa, nyt pitää mennä, tukka laittamatta, vaatteet etsimättä...

Sama kuvio illalla: ei ehdi. Ruoan laittoa, harrastuksia, koiran lenkitystä - ja iltauutisten aikaan taju onkin jo kankaalla. Lapsiperheissä tilanne on pahimmillaan lähes toivoton. Juuri kun luulet hetken koittaneen, koputtaa pieni käsi makuuhuoneen oveen: "Uni ei tule, saisiko vettä, maitoa, rapsutusta."

Kurimus on valmis. Seksitaukoa kertyy nopeasti. Varsinkin, jos vaadimme aina tietynlaista lempeä: pitkäkestoista ja viimeisen päälle viriteltyä.

Kirjamarkkinoille on tupsahtanut oppaita, joissa on herätty tähän hektisen nykymaailman ongelmaan: seksille ei löydy enää aikaa. Amerikkalainen kirjailija Tracey Cox haastaa kaavoihin kangistuneet ajatusmallit teoksessaan Quickies: Sex For Busy People (Seksiä kiireisille). Cox uskoo pikaseksin olevan loistava vaihtoehto pitkäkestoiselle aktille - jos vain ottaa rennosti, eikä vaadi jokaiselta sessiolta veret seisauttavaa orgasmia.

Perheterapeutti Esther Perelin kirjaa Mating in Captivity (Parittelua vankeudessa) on ylistetty maailmalla. Hän kehottaa pariskuntia välttämään liiallista asioiden vatvomista ja ryhtymään tositoimiin. Pienten lasten vanhempia Perel komentaa ottamaan aikaa seksipuuhille vaikka väkisin. Onnellisilla vanhemmilla on onnelliset lapset, kuuluu Perelin johtoajatus.

Barbara Carrellasin Urban Tantrassa on yli sata neuvoa kiireen riivaamalle nykyihmiselle. Kirja kannustaa tutustumaan omaan seksuaalisuuteen ja pitämään seksivirettä yllä erilaisten tekniikoiden avulla.



Näin pikaseksi onnistuu

1. Ota vastuu omasta halustasi
Ei ole vain kumppanin tehtävä saada sinua syttymään. Opeta itsesi haluamaan seksiä. Mitä enemmän ajattelet seksiä sitä enemmän alat haluta sitä.

2. Ajoita seksi oikein
On totta, että jollekin riittää seksi kerran kuussa, kun toinen haluaisi joka päivä. Keskustelkaa, mihin aikaan vuorokaudesta haluttaa eniten, ja yrittäkää löytää kompromissi ajoitukseen.

3. Ajattele kiireestä positiivisesti
Pitkässä parisuhteessa seksi muuttuu helposti tavanomaiseksi. Saat siihen jännitystä kuvittelemalla, että on vain ihanaa, kun saat tavata kumppaniasi pikaisesti. Kiireen tunne voi tuoda seksiin kiihkoa.

4. Älä ole orgasmikeskeinen
Mitä enemmän pikaseksiä harrastat sitä helpommin saat orgasmeja. Jokainen seksikerta nostaa virettä ja jättää pienen "kutinan".

5. Tartu hetkeen
Älä vaadi täydellisiä olosuhteita. Pikaseksissä ei tarvita viimeisteltyä ulkomuotoa tai uutukaisia alusvaatteita. Usein viimeisen päälle suunniteltu seksiakti on paljon tylsempi kuin nopea rymistys, josta jää ilon puna poskille.

Lähteet: Urban Tantra, Mating in Captivity ja Quickies: Sex for Busy People

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.