IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Suurimmat haaremit


Ilta-Sanomien seksisuhdekyselyn mukaan puolella vastanneista on ollut seksisuhde usean eri ihmisen kanssa samanaikaisesti. Vieraissa on kuulemma käyty virkistymässä. Onko niin, että länsimaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus useaan suhteeseen kerrallaan? Eikö se yksi ja ainoa riitä?

On kieltämättä tieteellistä näyttöä siitä, että ihminen on aikoinaan ollut moniavioinen. Yhä edelleen moniavioisuus on useimmissa kulttuureissa ihanteellinen elämänmuoto. Sitä jopa joissakin kulttuureissa edellytetään, jos vain varat riittävät. Joillakin sitä varallisuutta on ollut jopa niin paljon, että elämänkumppaneita on tullut haalittua oikein urakalla.
Keisari Udayama

Intiassa hallitsi 400-luvulla eKr. keisari nimeltä Udayama. Intia oli tuolloin jakautunut lukuisiin heimovaltioihin, joiden lukumääräksi on sittemmin sovittu kuusitoista. Udayama hallitsi jotain näistä heimoista. Historiankirjoihin on jäänyt merkintä siitä, että kyseisellä hallitsijalla oli haaremi, jossa oli 16 000 naista. Siinä sitä on ollut varaa valita, kenen luona on käynyt virkistymässä.


Kuningas Tamba

Banarasin kuningas Tamba (eli 500-luvulla eKr.) hallitsi legendan mukaan myös haaremia, jossa oli noin 16 000 naista. Tamba vietti paljon aikaa naistensa kanssa, mutta suosituin heistä oli kuningatar Sussondi, joka oli kuuluisa kauneudestaan. Vaikuttaa siis siltä, että aina se oma suosikki kuitenkin löytyy, vaikka ympärillä olisi ihanteellisia ehdokkaita kuinka paljon tahansa.

Legendan mukaan Tamba oli tavannut kuningattaren pelatessaan noppaa. Nykyisten sinkkujen kanttaisi myös harkita nopan (tai nykyisin ehkä pokerin) pelaamista. Ties mitä prinsessoja tai kuninkaita sieltä sattuisi pyydykseen. Toisaalta löytyyhän sieltä chatistakin jopa pääministeritasoisia ehdokkaita.
Keisari Yang Ti

Keisari Yang Ti:lla (569–618) oli 3 083 kaunista naista, jotka tyydyttivät hänen seksuaaliset tarpeensa. Suurin osa naisista oli vielä teini-ikäisiä. Yang Ti tunnettiin omaperäisestä ”neitsytpyörätuolista”. Viaton neitsyt asetettiin tuoliin istumaan ja samalla tuolin mekaniikka levitti tytön alaraajat auki sekä kallisti hänet takakenoon. Asento helpotti keisarin tunkeutumista tytön sisään. Mikään hurmuri ja seksitaitojen mestari keisari ei siis tainnut olla, koska joutui naisensa tuolla tavoin raiskaamaan. Keisarilla oli matkoillaan mukana myös kymmenen erityistä vaunua, jotka kuljettivat alastomia naisia hänen seksuaalisia tarpeitaan varten.


Kublai-kaani

Tämä Tsingis-kaanin pojanpoika ja Mongolian suurvallan hallitsija (1259?–1294) suoritti loppuun Tsingis-kaanin pojan Ogotain aloittaman sodan Kiinaa vastaan ja valloitti Etelä-Kiinan Sung-dynastian. Lisäksi hän valloitti Tibetin ja osan Taka-Intiaa. Itse Marco Polo oleskeli Kublain hovissa vuosina 1275–1292. Kublainilla sanotaan olleen kaikkiaan yli 7 000 vaimoa ja jalkavaimoa. Tarinan mukaan hän vaihtoi joka toinen vuosi 500 vaimoaan uusiin, jotta kiinnostus naisia kohtaan säilyi. IS:n kyselytutkimuksessa osalla suomalaisista on ollut kerrallaan kolme seksikumppania, jotta heidän kiinnostuksensa seksiin on pysynyt yllä. Kublai nauraisi varmasti partaansa kuullessaan suomalaisten seksiseikkailuista.
Shaahi Firoz

Firoz Sah Tughlak hallitsi vuosina 1351–1388 Tughlugin sulttaanikuntaa Intiassa. Hän oli erittäin rauhaa rakastava ja ylevämielinen mies. Firoz omistautuikin täysin haareminsa naisille ja uusien naisten hankintaan. Firozilla on käytössään armeija, jonka tehtävänä oli hankkia kauniita naisia maailman eri kolkista. Hänen haaremiinsa kuului kaikkiaan 3 000 naista Turkista, Venäjältä, Euroopasta, Arabiasta, Afganistanista, Kiinasta ja muualta Aasiasta. Islamin lain tuntevien oppineiden mukaan Firoz sai naida itselleen 300 vaimoa. Niin hän lopulta tekikin ja nai kaikki nuo naiset samana päivänä. Firoz eli hyvin nautinnollisen elämän ja saavutti kunniakkaat 80-vuotta.
Sulttaani Khilji

Sulttaani Ghiyas-ud-Din Khilji (eli 1400 luvulla) johti isänsä armeijaa 48-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen hän keskittyi täysin harrastuksiinsa – metsästykseen ja naisten keräämiseen. Hän onnistui erinomaisesti ainakin jälkimmäisessä, sillä hänen haaremiinsa kuului 15 000 naista. Ylelliseen Jahaz Mahaliin eivät kuitenkaan mahtuneet kaikki hänen vaimonsa, joten sulttaani joutui rakentamaan heitä varten täysin oman kaupungin. Sulttaani oli luultavasti varsin tyytyväinen elämäänsä, sillä kuolinvuoteellaan hän totesi saavuttaneensa sellaisen omaisuuden ja nautinnon, jonka vertaista ei kukaan monarkki ole aikaisemmin kokenut.

Kaani Ismali Quli

Kaani Ismali Qulin (eli 1500-luvulla) haaremi sisälsi 1 200 naista. Ismali Quli oli erittäin mustasukkainen haareminsa naisista, eikä luottanut siihen, että eunukit estivät muiden miesten pääsyn haaremiin. Hän lukitsikin naisten alushousut yöasuihin niin, ettei niitä voinut laskea alas. Alushousut toimivat siten eräänlaisena siveysvyönä aina silloin, kun Ismali Quli oli poissa haaremistaan. Mustasukkaisuus koitui kuitenkin Qulin tuhoksi, sillä haaremin naiset myrkyttivät hänet.
Akbar Suuri

Intian keisari Dzalal-eddin Muhammed (1542–1605) eli Akbar Suuri otti isänsä Humajunin jälkeen tehtäväkseen mogulikeisarikunnan jälleenrakentamisen. Hän onnistuikin tehtävässään ja on siksi historian merkittävin mogulikeisari. Akbar nai intialaisen ruhtinaan tyttären, mutta lopulta hänellä oli yli 300 vaimoa. Hänen haareminsa kuului 5 000 naista. Ennen kuolemaansa Akbar myönsi, että tavallisella miehellä on parempi olla vain yksi vaimo. Väite pitänee varmasti paikkansa ainakin silloin, kun kaikki nuo lukuisat naiset sattuisivat samaan aikaan kärsimään premenstruaalisyndroomasta.


Sulttaani Murad III

Turkin sulttaani Murad III (1546–1595) piti kovasti naisista. Hänen haaremiinsa kuului 1 200 orjamarkkinoilta hankittua kauneinta naista, joita vartioivat yli 400 eunukkia. Murad III katseli usein arabeskien takaa kuinka alastomat naiset ilakoivat vesialtailla. Tirkistelyllä oli varmasti hyvin kiihottava vaikutus Muradiin, sillä hän siitti peräti 103 lasta.
Kuningas Mongkut

Siamin kuningas Mongkutin (1804–1868) haaremi oli niin iso, että se käsitti kokonaisen kaupungin. Kaupunki tunnettiin nimellä Nang Harm (Hunnutetut naiset). Korkeiden muurien takana asuivat kuninkaalliset prinsessat, lukuisat vaimot, jalkavaimot ja kuningas itse. Naisia haaremissa oli kokonaisuudessaan 9 000. Kyseissä kaupungissa oli jopa omat lakinsa, poliisinsa, vankilansa ja teloittajansa. Haaremin sanotaan olleen yhtä kirkas kuin safiirin auringonvalossa. Kuningas Mongkut siitti 66 jälkeläistä näissä hulppeissa tiloissa.




Älä masturboi itseäsi kaljuksi!


Vuonna 1972 American Medical Association (AMA) ilmoitti virallisesti masturboinnin olevan harmitonta. Ehkä moinen ilmoitus oli kuitenkin hiukan liian aikaista. Satuin nimittäin juuri lukemaan Mitchell McNiffin artikkelin masturboinnista ja kaljuuntumisesta.

Miehet masturboivat hiuksetkin päästään

McNiffin mukaan nykyisin on vahva näyttö siitä, että dihydrotestosteroni (DHT) vaikuttaa suoraan miesten kaljuuntumiseen. McNiff huomauttaa, että DHT:n tuotantoon vastaavasti vaikuttavat masturbointi ja muu seksikäyttäytyminen. McNiff vetää tästä sen johtopäätöksen, että kaljuuntuminen ja masturbointi ovat siis selvästi yhteydessä toisiinsa.

Mikäli katsotaan masturbointilukuja, niin tutkimusten perusteella miehet masturboivat naisia huomattavasti useammin. Toisaalta kaljuuntuminen vaivaa pääasiassa miehiä, joten kyllähän McNiffin väittämässä tällöin jotain logiikkaa on.

McNiffin mukaan masturboinnin johdosta testosteronia muuttuu suurissa määrin dihydrotestosteroniksi. Korkeat DHT-tasot aiheuttavat kaljuuntumista ja mahdollisesti myös eturauhasen liikakasvua. Vältä siis liiallista itsesi hyväilemistä, mikäli haluat pitää hiukset päässäsi!


Hoitokeinoja hiusten säilyttämiseksi

Jos olet jo pitkään harrastanut hiuksia tuhoavaa masturbointia, on sinun välittömästi aloitettava tehokas hoitokuuri. Siis tietenkin vain siinä tapauksessa, että haluat jatkossa pitää hiukset päässäsi. Jos taas haluat tulevaisuudessa säästää parturimaksuissa, niin voit toki nauttia masturboinnista sydämesi kyllyydestä.

Vanha perinteinen hoitokeino masturbaatioon on kylmä vesi. Vesi taltuttaa kuohahtelevan mielen ja toisaalta vahvistaa onanian lamauttamia elimiä. Vettä pitää käyttää ennen kaikkea siten, että veri ajautuu sukupuolielimistä muihin ruumiin osiin. Parhaiten tähän soveltuvat kylmät jalkakylvyt tai 5–15 sekuntia kestävät istumakylvyt. Yön ajaksi peniksen ympärille voidaan asettaa esimerkiksi kylmä side. Erityisen hyvä teho saadaan, kun kankaan sisälle laitetaan jääpaloja. Vanha totuushan on, että kylmä kangistaa.

Mikäli kylmä vesi ei tunnu kiehtovalle ajatukselle, niin silloin kannattaa harkita fyysistä aktiviteettia. Fyysinen aktiivisuus kun ajaa veren pois sukuelinten seudulta. Vanhoja perinteisiä liikuntamuotoja ovat kävely ja voimistelu. Mikään pieni kävelylenkki ei piisaa, vaan reipasta kävelyä pitää harrastaa kaksi tuntia. Myös ruumiillinen työ on suositeltavaa. Esimerkiksi veisto, puunsahaus, kaivaminen tai puutarhatyöt ovat sopia työmuotoja.

McNiff neuvoo välttämään punaista lihaa ja suosimaan sen sijaan kalaa ja kanaa. Hänen mukaansa masturbointia harrastavan tulisi syödä myös paljon pähkinöitä ja soijapapua. Niistä kun saa L-arginiini -nimistä aminohappoa ja isoflavonoideja, jotka hidastavat hiustenlähtöä. Vihanneksista ja monivitamiinipillereistä saattaa myös olla apua. McNiffin mukaan erityisen tärkeitä ovat C-, E- ja A-vitamiini.


Ei huolta

Mikäli joku alkoi aidosti huolestua hiuskuontalonsa puolesta, voin sanoa, ettei mitään todellista hätää ole. Eivät ne hiukset sieltä päästä masturboimalla lähde, jollei sitten tyydytä itseään kiskomalla hiuksia päästään. Missään tutkimuksessa ei nimittäin ole huomattu yhteyksiä masturboinnin ja hiustenlähdön välillä. Vuodelta 1962 löytyi kyllä artikkeli, jossa eräs mies oli huolissaan siitä, että masturboinnin jälkeen hän oli selvästi kaljuuntunut ja silmien ympärille oli tullut mustat renkaat. Artikkelissa kuitenkin tuli esille, ettei masturbaatio voi aiheuttaa kaljuuntumista ja silmänympärysten mustumista. McNiff on siis vetänyt hiukan liian suoria johtopäätöksiä DHT:n, masturboinnin ja hiustenlähdön välillä. Tekevälle tietysti sattuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.