IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Seksiä on seitsemää sorttiaTorstai 16.08.2007 21:05

Smurffeista sosiaaliturvaan. Seksiä on seitsemää sorttia.

Käytännönläheiset ”tutkijat” ovat luultavasti viimeaikoina katselleet Walt Disneyn Lumikin ja seitsemän kääpiötä, sillä he ovat tulleet siihen tulokseen, että seksiä on seitsemää eri sorttia. No, määritelmä on mielikuvituksen tuotetta kuten Disneyn piirtämä satukin. Luettelo kuvastaa silti hyvin sitä, mikä parisuhteen kaari harmillisen usein on. Jokainen voikin ottaa seuraavasta luettelosta onkeensa ja pyrkiä pysyttelemään vain kahdella ensimmäisellä tasolla. Helppoa se ei ole, mutta aina kannattaa yrittää.


Askel askeleelta sosiaaliturvaan

Ensimmäinen seksilaji tunnetaan nimellä smurffiseksi. Smurffiseksiä harrastetaan silloin, kun tavataan tuntematon henkilö ja illan päätteeksi päädytään samaan sänkyyn. Nimitys juontaa juurensa siitä, että kumpainenkin harrastaa seksiä niin kiivaasti, että lopulta naamataulu on aivan sininen.

Toinen seksilaji on nimeltään keittiöseksi. Pari on tuntenut toisensa jo jonkin aikaa, mutta he ovat yhä niin kiimaisia, että harrastavat seksiä missä tahansa, jopa keittiössä.

Kolmas seksilaji tunnetaan nimellä makuuhuoneseksi. Sitä harrastetaan, kun on asuttu saman kumppanin kanssa useita vuosia. Lapsiakin on saattanut tässä vaiheessa jo siunaantua. Seksistä on tullut pelkkää rutiinia ja sitä puserretaan makuuhuoneessa maksimissaan kerran viikossa ja silloinkin pimeässä. Tässä vaiheessa kumpikaan osapuoli ei oikeastaan pahemmin nauti seksistä (Huom! Siis oman kumppanin kanssa. Vieraan kanssa seksi voi olla maata järisyttävää). Seksi kuitenkin helpottaa ylimääräisiä paineita, joten se on siedettävissä oleva aktiviteetti.

Rappukäytäväseksi on seksin neljäs muoto. Tässä vaiheessa pari on ollut yhdessä aivan liian kauan. Käytävällä törmätessään, he käskevät toisiaan painumaan sinne ja syvälle ja pysymään siellä aina ja ikuisesti. Aamen!

Viides seksin muoto on uskonnollinen seksi. Se tarkoittaa sitä, että kumppani on nunna/munkki aamulla, hän on nunna/munkki päivällä ja on sitä myös illalla. Selibaatti on tämän parisuhteen ainoa yhteinen harrastus. Toisaalta onhan se edes hitusen lohduttavaa, että pari on vihdoin löytänyt jonkin yhteisen tekijän. Se ei kuitenkaan riitä pitämään parisuhdetta kasassa.

Oikeussaliseksistä on kyse silloin, kun pari ei yksinkertaisesti enää siedä toisiaan. Avioero on vireillä, ja jompaa kumpaa pannaan oikeussalissa todella halvalla. Ainoa voittaja on lakimies, joka käärii palkkioina puolet parin haalimasta omaisuudesta. Moisilla palkkioilla hän pystyy kustantamaan itselleen aina uusia seksikumppaneita ja pysymään itse jatkuvasti smurffiseksin tasolla.

Viimeisin seksin muoto on sosiaaliturvaseksi. Kumpikin saa kuukaudessa hitusen, mutta se ei riitä kunnolla edes elämiseen, saati sitten nautintoihin.

Lähde: OpEdNews

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.