IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Seksitaituriksi treenin avullaSunnuntai 19.08.2007 14:40

Tee palvelus itsellesi ja miehellesi ja treenaa lantionpohjalihaksesi hekumalliseen kuntoon. Geishapallot voivat olla avain onneen.

Geishapallo tai -kuula on saanut nimensä japanilaisten geishojen mukaan. Kuulia käytetään tuottamaan seksuaalista mielihyvää sekä vahvistamaan lantionpohjan lihaksia.

Geishakuulat eivät kuitenkaan ole vain hekumaa varten, sillä pienillä ihmekuulilla myös virtsanpidätysvaikeudet ja kohdunlaskeuma raskauden aikana helpottuu. Myös emättimen lihasjäntevyyden palauttaminen synnytyksen jälkeen helpottuu. Lisäksi sukupuolielinten verenkierto paranee.

Lantionpohjan lihasten jäntevyydellä on toki suora yhteys seksuaalisiin tuntemuksiin ja kykyyn saada orgasmi. Lantionpohjan lihakset voivat heikentyä esimerkiksi raskauden aikana ja synnytyksen yhteydessä. Myös ikä voi heikentää lantionpohjan lihaksia ja aiheuttaa esimerkiksi virtsan karkailua. Lantionpohjan lihaksista kannattaa siis pitää hyvää huolta.

Geishapallojen käyttökään ei ole vaikeaa. Pallot työnnetään sisälle emättimeen, ja vetonaru jätetään ulkopuolelle. Jokainen tekemäsi liike saa pallon sisällä olevan metallikuulan liikkeelle, ja pallo värisee. Jo 15 min. päivittäinen treenaus on tehokasta.

Huom! Jos pidät palloja useita tunteja kerrallaan emättimessä, lihakseen voi tulla ylijännitystila. Liian pitkä käyttö voi myös saada limakalvot ärtymään. Käytä siis geishapalloja vain noin puoli tuntia kerrallaan, ja puhdista pallot huolellisesti käytön jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.