IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Auto ja seksiMaanantai 20.08.2007 21:10

Keväällä miehiin iskee perinteisesti voimakas autokuume, ja toisaalta myös erotiikka herää kukoistukseensa. Auto ja seksi liitetäänkin hyvin usein yhteen. Siten on perusteltua hieman silmäillä, mitä autoista ja seksistä on oikein tutkittu ja todettu.


Seksikkäimmät autot

Mikäli autosi alkaa auringonpaisteessa tuntua vanhalta koslalta, joka ei kelpaisi enää edes kaukaisimpaan periferiaan kulkuneuvoksi, on kenties syytä harkita auton vaihtoa. Nykyään on tarjolla jos jonkinlaista vaihtoehtoa, mutta mikäli haluat, että tuleva autosi täyttää seksikkyyden kriteerit, kanttaa silmäillä seuraavaa luetteloa. Car Design News -lehden lukijat nimittäin valitsivat hiljattain 10 maailman seksikkäintä automallia. Lehden lukijakunta koostuu pääosin autosuunnittelijoista. Heidän valitsemansa autot tihkuvat seksiä ja varmistavat sen, että sinut, tai ainakin autosi, huomataan harmaasta massasta. Listaan pääsivät:

1) Aston Martin V8 Vantage

2) Mercedes CLS

3) Aston Martin DB9

4) Bugatti Veyron

5) Lamborghini Gallardo

6) BMW 5-sarja

7) Audi TT

8) Alfa Romeo Brera

9) BMW 6-sarja

10) Lotus Elise

James Bondin työsuhdeautona tutuksi tullut Aston Martin pääsi jopa kahdelle mitalisijalle. Kieltämättä moisella autolla olisi mukava karauttaa lähimpään yökerhoon nauttimaan muutama Vodka Martini. Tietenkin sekoitettuna eikä ravistettuna. Jostakin syystä ainakaan minun taskunpohjilta ei vain satu löytymään riittävästi pikkurahaa Aston Martinin ostamiseen. Taidankin itse tyytyä pummimaan kyytiä Karita Tuomolan Audi TT:hen. Luultavasti erittäin huonolla menestyksellä.


Peniksen jatke?

Kuuluisa ranskalainen naistenlehti Marie Claire selvitti, onko auto todellakin peniksen jatke. Lehden tekemän tutkimuksen mukaan lyhyet miehet ostavat muita miehiä alttiimmin urheiluauton. Urheiluautoa suosivilla miehillä on taipumusta kaljuuntumiseen ja ylipainoon. Seksuaalisesti urheiluautolla päristelevät miehet ovat ujoja, epävarmoja ja estyneitä. He ovat useimmiten poikamiehiä ja liikunnallisesti passiivisia. Seksikumppani heillä on vain kerran kuussa tai sitäkin harvemmin.

Luksusautoa suosivat pitkät, hoikat ja urheilulliset miehet. Marie Clairen mukaan luksusautojen kuljettajat eivät ole seksuaalisesti kovinkaan aktiivisia huolimatta siitä, että he ovat yleensä naimisissa ja osalla heistä on jopa irtosuhteita.

Tavallisen perheauton ostavat yleensä aivan tavalliset keskivertomiehet. Taviksilla auton merkin ja mallin ratkaisevat auton hankintahinta, käyttökulut sekä käyttötarve. Auton hankintaan vaikuttavat siten erittäin järkiperäiset syyt. Perheauton hankkiva mies on ollut avioliitossa keskimäärin alle kymmenen vuotta. Seksiä hän harrastaa muutaman kerran kuukaudessa. Ulkoisilta ominaisuuksiltaan miehet ovat keskimittaisia ja suhteellisen normaalipainoisia, eikä heillä ole erityisiä harrastuksia.


Naisen hurmaus autolla

Vaikka Teksasin ja Kalifornian yliopistojen yhteistyössä tekemän tutkimuksen mukaan naiset valittavat eniten sitä, että miehet liioittelevat naisia iskiessään varallisuutensa ja yhteiskunnallisen asemaansa, on autolla silti vaikutusta naiskumppanin hurmaamisessa. Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan peräti 37 prosenttia naisista kiinnostuu miehestä, jos hänellä on urheiluauto. Toyotan valmistama Lexus viehättää 27 prosenttia naisista. Lexus on ollut jo vuosikaudet Yhdysvaltojen arvostetuin loistoauto, joten tämä selittää sen, miksi kyseinen auto kääntää jenkkinaisen pään. Limusiinit kiehtovat 17 prosenttia naisista. Erilaisia maastoautoja naiset pitävät kolhoina ja epäromanttisina. Yhdysvaltalaisella Hummerilla tai venäläisellä Kombatilla on siis turha lähteä naisia vokottelemaan. Moiset matolaatikot hivelevät ainoastaan karskien miesten silmää.

Englantilainen yhtiö tilasi tutkimuksen, jossa selvitettiin urheiluauton vaikutuksia vastakkaiseen sukupuoleen. Viisisataa 18–40-vuotiasta naista vastasi kyselyyn, jossa kysyttiin, onko Lotus Eliten, Volkswagen Passatin vai Renault Clion kuljettaja heidän mielestään seksikkäin. 65 prosenttia kyselyyn osallistuneista naisista on sitä mieltä, että Lotuksen kuljettaja on ehdottomasti kiinnostavin tapaus. Peräti 51 prosenttia naisista sanoo, että vaikka Lotuksella ajeleva mies olisi ulkoisesti mitäänsanomaton, olisi hän silti kohteena mielenkiintoisin. 24 prosenttia naisista myöntää, että vaikka Lotuksen kuljettaja olisi heidän mielestään ruma, olisi hän silti äärimmäisen kiinnostava.


Automerkki ja seksuaalinen aktiivisuus

Saksalainen autolehti Men’s car selvitti 2 253 autoilevan henkilön seksuaalikäyttäytymistä. Kyselyyn osallistuneet olivat iältään 20–50-vuotiaita. Lehden mukaan BMW-kuljettajat harrastavat seksiä 2,2 kertaa viikossa. Audin omistajat puuhastelevat sängyssä 2,1 kertaa viikossa. Seuraavaksi tulevat Volkkarin (1,9), Fordin (1,7) ja Mersun kuljettajat (1,6). Porschen kuljettajat harrastavat seksiä vain 1,4 kertaa viikossa. Urheiluauton omistajat näyttävät todellakin olevan seksuaalisesti suhteellisen passiivisia kuten Marie Clairenkin teettämä tutkimus osoittaa.

Kuljettajan seksuaalista aktiivisuutta selvitettiin myös auton valmistusmaan mukaan. Italialaisella kulkuneuvolla hurjastelevat miehet harrastavat seksiä kaksi kertaa viikossa. Ranskalaisen auton omistavat miehet viihtyvät seksin parissa 1,9 kertaa viikossa. Näitä seuraavat japanilaisen auton omistajat (1,8) sekä ruotsalaisella (1,6) ja korealaisella autolla (1,5) liikkuvat miehet.

Lehden mukaan ranskalaisen auton omistavat naiset ovat muita seksuaalisesti aktiivisimpia. He harrastavat seksiä 2,1 kertaa viikossa. Seuraavana ovat Audin (2,0), italialaisen auton (2,0) ja BMW:n naispuoliset kuljettajat. Hännän huippuna ovat jälleen Porschen kuljettajat (1,2).


Auto korvaa seksin

Automotive News Europe -lehti kertoi eräässä artikkelissaan, että DaimblerChrysler ja Ford käyttävät apunaan aivotutkimusta selvittääkseen asiakkaidensa ajatusmaailmaa. Sähköisellä aivokuvauksella on saatu selville, että miehet käsittelevät urheiluautoihin liittyvät tuntemukset samassa aivoalueessa kuin mielikuvat seksistä. Voisi siis melkeinpä väittää, että urheiluauto on miehelle peniksen jatkeen lisäksi eräänlainen seksin korvike.

Nykypäivän Yhdysvalloissa miehet rakastavat enemmän autoaan kuin aviopuolisoaan. Suuren yhdysvaltalaisen vakuutusyhtiön internetissä suorittamassa tutkimuksessa selvisi, että naimisissa olevien miesten tärkein asia elämässä on auto. Huomattavasti vähemmän tärkeitä seikkoja ovat aviopuoliso ja erityisesti lapset. Turha siis ihmetellä, miksi miehet puunaavat ja jynssäävät autojaan, vaikka koti ja parisuhde olisivat rempallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.