IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Kyllösen kootut letkautuksetMaanantai 27.03.2006 17:50


=> "Bergeriltä on nähty tällaisia hurjia edesottamuksia jotka eivät niinku sovellu valkoihoisen järkiajatteluun millään tavalla."

=> "Erkki: "Bergerin etusiipi on vinossa!" Matti: "Hyvä, Häkkinen nousee toiseksi"

=> "Kaunis ja nopea kansa me ollaan, mutta laulamaan meistä ei ole."

=> "Huikea, suorastaan rosvomainen tilanne. Badoer 6 kierrosta kärjestä jääneenä. Hänet olisi pitänyt liputtaa jo pois radalta. Tämä kaipaa jo sääntömuutoksia."

=> "Helkkarin helkkari tätä Eddie Irvinea. Varsinainen sankari tämän päivän kilpailussa. Pilaa monien hyvät mahdollisuudet ."

=> "Alesi tavoittelee tätä pientä pippurista japanilaista samuraimiekkailijaa."

=> "Tankkauksessa 70 litraa kestää 7,5 litraa."

=> "Diniz on jo kierroksella jäänyt, joten hänestä ei ole muuta kuin harmia."

=> "Skotti, hameet korville ja tietä. Häkkinen tulee takaa. Hehehe..."

=> "Hillillä on nyt hirvittävät paineet, aivan hillittömät paineet."

=> Tallispekulaatioita: "Coulthart on se joka saa skottihameineen siirtyä sivummalle."

=> "...mutta Mika Häkkisen suoritusta ja nousua tuonne kärkeen odotamme kuin kissa aamupuuroa."

=> Schumin autosta jää jarru kiinni: "Auto hyytyy kyllä saman tien. Sieltä tuli jotain merkillistä savua."

=> "Tässä suomalaisen Sisun suuri katse. Mika Häkkinen verestävine silmineen tietää: nyt kaikki tai ei mitään."

=> Mikamme ei pääse Schumin ohitse: "Olipa harmillista, että Schumacher lähti peittämään Häkkiseltä tuon yrityksen."

=> "Mainiota, mainiota. Hyvä Suomi, hyvä Suomi. Häkkinen kolmantena."

=> "Flavio Briatore, joka tunnetaan vitsikkäänä miehenä, suurena italialaisena mafiosona ei taatusti silitä kuljettajiensa päätä."

=> "Hill on näyttänyt myöskin sarvensa tänään aamulla. -Hän oli 6. nopein niin kuin E.M. juuri tuossa kertoi."

=> "...ja siinä keltainen valkoviiva vilahtelee vähän nopeammin kuin tavallisella autolla..."

=> Kooste Mikan 1. aika-ajosta: "Ja Mika lähtee nyt nopealle kierrokselle..."
Erkki: "Tuota vauhtia pitämällä Häkkinen on 4 parhaan joukossa."
Matti: "Peräti mahdollisuudet aivan hyvin 2:ksi ... Tällä menolla edelleen mahdollisuudet 3 parhaimman joukkoon ... ja siitä -aika kauas kuitenkin 7:nneksi."

=> "Villeneuve, tuo kanadalainen hiphoppari-pisamanaama katselee siellä niin tarkkaan kuin vain ikinä ruudusta näkee."

=> Morbidelli ajaa ulos: "...Tapahtuuko tekniikassa jotain -ei vaan siellä tapahtuu kuljettajan korvien välissä jotain..."

=> Mikan aika-ajo hylätään väärän bensan takia: "Tässä on monet varmasti meinnannu hirttäytyä lakanoihin levottoman yön aikana..."

=> "Suomipoika pääsi jälleen maaliin ja ensimmäinen kysymys varmaan oli Jack Villeneuvelle että missä bailut illalla."

=> "Sitten italialaisten kansallislaulu vielä perään ja veikkaanpa niin että Maranellon kirkkoherra soittaa jo kelloja."

=> "Nyt kun on ajettu 10 minuuttia karvan alta..."

=> "Mika, älä itke Argentiinassa."

=> Erkki: "Ja siinä Barrichello vetää välillä vähän hiekankin kautta mutkat suoraksi." Matti: Ei haittaa, kun ei osu vaan Häkkiseen sillä jos hän koskee Suomipoikaan se on kuin koskisi pyhään..."

=> "Tunnelma varikolla taitaa olla kutkuttavan jännittävä?"

=> Lola lopetti: "Yksi talli on jo pistänyt pillit pussiin ja sanonut hyvästit tälle rupikalliille puuhastelulle. Tämä talli on Lola..."

=> "Ajolinjalla suoraan Häkkisen edessä on vain tulen punainen Maranellon korskea orhi. Michael Scumacherin Ferrari."

=> "Salo starttaa viimeisestä lähtöruudusta ja se on hermostuttava paikka miehelle, jolla on kaiken lisäksi vielä vatsa kuralla tällä hetkellä."

=> "Fisichella tulee lähtemään 7. lähtöruudusta ja se on tietysti parasta mitä koskaan tämä Giancarlo tulisilmäinen, suklaasilmäinen italialaisnuorukainen on koskaan aiemmin elämässään kokenut."

=> "Hyvältä näyttää ainakin italialaisittain, tuo Maranellon korskea orhi painaa kärjessä".

=> "Nyt taistelevat aikamme gladiaattorit näillä huippunopeilla ohjuksilla".

=> "Hirvittävän jännittävät tilanteet. Kämmenpohjat kostuvat..."

=> "Ei Häkkisen vauhti ole häikäisevän kovaa tänään. Toivokaamme että se ensi vuonna on ja kenties jossain muussa tallissa. Ei tästä tule lasta ei kesää niin kun sanotaan..."

=> "Kilpailussa Schumacher tulee maaliin, rekat pakataan iloisin mielin voi olla että pienessä hiprakassa jopa tämän iltapäivän jälkeen"

=> "Tervetuloa asfalttien partaveitsien pariin seuraamaan kuka on maailman paras formulakuljettaja belgialaisella maaperällä."

=> Schumi ajaa varikolle ja on kurvaamassa paikalleen: "Onko Schumacherilla ongelmia, tuo vauhti on kovin hidasta kun hän tulee sisään..."

=> Matti: "Näköyhteyttä Häkkinen ei tuohon Saloon oikein saa mutta..." Erkki: "Ja nyt siinä suomalaispojat ajavat peräkkäin.."

=> "Tästä saattaa tulla todella mielenkiintoinen iltapuhde, joten pysytään tuolilla, pidetään kahvoista kiinni, puntti voi heilua -annetaan sen heilua..."

=> "Muutama kierros ja sitten olemme viisaampia"

=> Erkki: "Damon Hillin matka kotikisassaan päättyy näin mutta meidän suomalaisten kannalta niin eipä pahemmin sureta tämäkään tilanne." Matti jatkaa: " Ei sinne päinkään. Olemme ehdottomasti sellaisia että katsomme oman maan etua."

=> "Toivottavasti tämä Mika Häkkisen lentävä suoritus tässä vaiheessa antaa myöskin rajusti uutta pontta ja puhtia Mika Halvarille joka valmistautuu Lappeenrannan Kimpisissä..."

=> "H-H Frenzen oli 11. paikalla eli siis 11."

=> "Katsomossa ihmiset ovat varmasti aika lailla pihalla. Niin mekin täällä selostuspisteessä."

=> "Kaikuva pönttö on myös luurien välissä"

=> "(katsomon)...punaa lisää vielä se, että ihmiset ovat ilman paitaa. Palaneet selkänahat loistavat.."

=> "Päivän gladiaattorit, aikamme supersankarit astuvat rooleihinsa..."

=> Hill jää lämmittelykierrokselle: "Voi surkeus, tällaista on elämä"

=> "Katsokaa tämän auton keulaa: Hirvittävän näköinen kalkkarokäärme."

=> "Verstappen, nopea yhden kierroksen mies."

=> "Siellä menee Frentzen ulos aijaijaijai voi harmin paikka. -Häkkinen kolmas!"

=> "Toranosuke Takagi -nimi saattaa ääntyä kauden aikana varsin monenkirjavasti ja toinen ensikertalainen Minardi-kuljettaja Esteban Tuhe... -ei Tuhero vaan Tuero."

=> Erkki: "...hyvien, puhtaitten kierrosaikojen ja kierrosten ajaminen ei ole yksinkertaista jos edessä on yksikin Tuero, tai mikä se oli, Tuhero."

=> "Tuo Arrows on nopea auto, siihen saimme ennusmerkit perjantaina. Eilinen päivä meni kyllä niin kun lähinnä -tekisikö mieli sanoa mitä puristellessa. Tumpeloidessa koko päivä."

=> "...Kun auto pysähtyy niin letkumiehet saavat survottua härvelinsä kiinni ja löröttävät sen mitä löröttävät sinne ja sen jälkeen letkumiehet panevat jälleen tuon kannen kiinni."

=> "Erittäin törkeää suorastaan itävaltalaisen jarruttelua... Häkkinen näyttää oikeutetusti itävaltalaiselle lumilinkomiehelle että tieltä pois... Alppien jodlaajat sivuun. Täältä tulee Suomipoika ja haluaa voittaa tämän kilpailun."

=> "McLarenit tulevat peräkkäin ja Häkkinen ohittaa. Sieltä se tulee. Mitä merkillistä tuossa tapahtuu David Coulthartin auto hidastui. Häkkinen ohittaa ja nousee kärkeen ykköseksi. Hyvä Suomi! Se tulee sieltä sittenkin."

=> "Protestiliikkeitä tulee ja menee niin kuin aikanaan kotona Koijärvellä... "

=> "Pedro ajeli tuolla Arrowsin ruohonleikkurilla jonkin verran aikaa äsken tuolla silputen Sao Paolon suurimman kaatopaikan lähistöllä olevaa heinikkoa."

=> "Antaako Häkkinen mahdollisesti tietä Coulthardille jotta herrasmiesmäisesti puntit tasattaisiin. Huihai pois se ajatus meidän silmistämme se on karmaisevaa en halua ajatella sitä pidempään. Mennään mainoskatkolle."

=> "Peukut pystyyn jotta Häkkinen pystyy pitämään tuon ykköspaikan ja samalla tällä huikealla, kovalla suorituksella laulaa kaikki epäilijät syvälle suohon. Martinlaakson taakse syvälle suohon."

=> "...tämän viikonlopun tapahtumiin täällä Argentiinassa pampan tasangoilla missä vielä jokunen vuosikymmen sitten cauchot nopeine ratsuineen paimensivat lihakarjaa."

=> "Sieltä ohjaaja poimii juuri punaisen Ferrarin, huikean korskean orhin Maranellosta."

=> "Pakko heittää näitä jossitteluja ilmaan tässä vaiheessa että Ferrari käy yhden kerran enemmän tuolla varikolla niin Häkkisellä ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia tämän kilpailun voittamiseksi."

=> "...saattaa olla kun mies (Hill) tuli kotiin niin vaimo on pieksänyt sitä sillä lailla kuntoon että: Kun kerran olet radalla niin ajetaan eikä meinata."

=> "Mika on todellinen rambotaistelija jälleen. Semmoista terästä, mitä odotimme häneltä Argentiinasta."

=> "Tuohan on ihan pohjaton tankki. Samanlaista kuin meikäläisen veneen tankkauksessa se on yhtäläistä lorottamista tuntuu ettei lopu ollenkaan."

=> "Jarruista tulee poikkeuksellisen paljon tuota kitkasavua, miksi sitä oikein voitaisiin sanoa."

=> "Toispuoleisella hankaimella ajava Olivier Panis. Autolla numero 11."

=> "...Italian ja Saksan kansallislaulut. Järjestyksessä ensin Saksa... No se oli tietysti selvää että se oli Britannian kansallislaulu."

=> "Siinä Mika Häkkinen selvästi jo löysää. Katseli äsken tuonne alakertaan ja ilmeisesti katseli että onko siellä nyt varmasti kaikki kohdallaan ettei vain juomapullo olisi pudonnut tuonne haarojen väliin hankaamaan kriittisellä hetkellä."

=> "Hän on siis nopealla kierroksella, ettei vaan ole vielä lämmittelykierros menossa."

=> "Sääennusteet lupaavat: Sateista keliä huomiseksi ja se tietysti on Schumacherin iltarukouksen keskeinen aihe."

=> "Tapaamisiin Barcelonan radalta sunnuntaina äitienpäivänä. Toivottavasti aurinkoisissa ja vähäpukeisissa merkeissä."

=> "Yllättävän huonosti Jean Alesi on saanut autonsa istumaan, voi tietysti olla että kuljettajan hormonitoimintakaan ei ole ollut parhaassa mahdollisessa iskussa."

=> "Ja nyt siellä on myöskin Pedro Diniz, mies joka vietti eilen syntymäpäiväänsä tämä sivuluisussa elämäänsäkin pitkälti rakentanut vauhtiveikko."

=> "Viime vuosihan oli hyvin historiallinen siinä mielessä että Mika Häkkinen ei vaan Mika Salo ajoi tämän kilpailun yhdellä tankillisella joka oli viime vuoden eräänlainen skandaali. Tai hieno teko."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.