IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Rinnat kertovat naisen seksikkyydenTiistai 28.08.2007 19:25

1700-luvun Euroopassa oli vallalla mielenkiintoinen ja epätavallinen salatieteisiin liittyvä menetelmä. Ensimmäinen kirjallinen viittaus tähän mystiseen keinoon löytyy jo vuodelta 1583. Kyseessä on ennustamiseen käytetty okkultistinen menetelmä nimeltä sternomancy, joka oli voimissaan erityisesti Espanjassa. Kreikkalainen sana sternon tarkoittaa rintaa. Sternum taas merkitsee rintalastaa. Sternomancy onkin sisältänyt rintalastan sekä rintojen ja navan välisen alueen tarkastelua.

Sternomancyn avulla voidaan tulevaisuuden lisäksi selvittää myös naisen todellinen seksuaalinen luonne. Menetelmästä on siten suunnatonta apua miespuolisille lukijoille. Toisaalta naiset voivat mielenkiinnon vuoksi tarkastella, pitävätkö väittämät todellakin paikkansa.


Nännin mitalla

Jo nännien malli kertoo osviittaa naisen luonteesta ja seksuaalisuudesta. Dominoivalla, vallanhimoisella ja ylväällä naisella on komeat ja terhakkaat nännit. Tällainen nainen pitää suunnattomasti siitä, että mies antaa hänelle suuseksiä. Yhdynnän aikana nainen on mieluusti miehen päällä.

Sisäänpäin vetäytyneet ja pienet nännit kertovat siitä, että nainen on laskelmoiva. Tämä nainen kätkee aidot tunteensa ja aikeensa. Tällaiset nännit omistava nainen on sitä mieltä, ettei seksissä ole mitään erikoista ja ihanaa. Tästä huolimatta hän on valmis täyttämään miehensä seksifantasiat.

Ruusunväriset nänninpihat kertovat siitä, että nainen on kiltti, lämmin ja hellä. Tummanpuhuvat nänninpihat vastaavasti kielivät siitä, että nainen on seikkailumielinen ja kiihkeä.


Rinnat tarkastelun alla

Vaikka sternomancy on menetelmänä jo monta sataa vuotta vanha, huomioi se silti myös silikonirinnat. Tämä saattaa ihmetyttää, mutta kannattaa muistaa, että kyseessä on ollut ennustamiseen keskittynyt salatiede. Kenties joku espanjalainen hidalgo on nähnyt kauhukuvan tulevaisuudesta, jolloin naiset tälläävät rintansa täyteen jotain merkillistä mönjää. Oli miten oli, niin sternomancyn mukaan silikonirintaiset naiset ovat erittäin sopivia seuralaisia muutaman päivän romanttiselle matkalle. He ovat siis oivia valintoja salarakkaiksi. Perheen perustamiseen heistä ei strenomancyn mukaan ole. Monet silikonirintaisista naisista kärsivätkin vakavista psyykkisistä ongelmista kuten narsismista, kilpailun pelosta ja itseluottamuksen puutteesta. Usein näillä naisilla on kuitenkin erittäin korkea älykkyysosamäärä.


Seksikäs kolmio

Mikäli mies haluaa itselleen naisen, joka on todellinen seksipeto, kannattaa hänen etsiä rintapari, joka on malliltaan kolmiomainen. Tällaiset rinnat omistavalle naiselle mikään ei ole seksissä kiellettyä tai perverssiä. Sternomancy-uskomusten perusteella näillä naisilla saattaa olla päivän aikana useitakin seksikumppaneita. Voimakkaan seksuaalisen vietin vuoksi, osa heistä päätyy prostituoiduiksi tai sitten heistä tulee näyttelijöitä.


Rakastava munakoiso

Naiset, joiden rinnat muistuttavat munakoisoa, ovat täynnä rakkautta ja he todella nauttivat elämästään. He ovat mukavia ihmisiä elämän jokaisella sfäärillä. He soveltuvat erittäin mainiosti johtotehtäviin, kuten esimerkiksi tavaratalon johtajaksi. Eräässä suuressa suomalaisessa tavarataloketjussa naispuoliset tavaratalon johtajat lyövätkin miehet 6–2 eli reilusti rinnanmitalla. Miesten kannalta rinnoiltaan munakoisoa muistuttavissa naisissa on kuitenkin yksi huono piirre. He ovat niin täydellisiä naisia, että miehillä on taipumusta tulla tohvelisankariksi näiden pätevien naisten rinnalla.


Itsenäinen päärynä

Päärynänmuotoiset rinnat omaavat naiset ovat itsenäisiä, itsepäisiä ja jossakin määrin hiukan hupsuja. Näiden ominaisuuksien avulla naiset vievät miehiä kuin pässiä narussa. Mikäli mies astuu tällaisen naisen kanssa avioliiton auvoiseen satamaan, on hänen elämässään oleva mahtavaa seksiä ja isoja riitoja. Miehen elämä ei siis missään nimessä tule olemaan ainakaan tasapaksua puurtamista.


Viileä pyöreä

Suurin osa naisista, joilla on pyöreät rinnat, ovat seksuaalisesti kylmiä. Miehillä on todella vaikeuksia tuottaa pyöreärintaisille naisille orgasmia. Tästä huolimatta naiset ovat valmiita käymään läpi kaikki seksiopusten asennot vain tuottaakseen miehelle mielihyvää. Nämä naiset ovat hyvin uskollista tyyppiä, eikä heillä elämänsä aikana ole montaa seksikumppania. Yleensä pyöreärintaiset naisen menevät naimisiin suhteellisen nuorella iällä ja heistä tulee erittäin huomaavaisia kotiäitejä. Pyöreärintaiset naiset ovat siten vaimoehdokkaita parhaimmasta päästä. Useimmiten nämä naiset ovat paljon fiksumpia kuin heidän miehensä.


Terävä kettu

Ketun nenää muistuttavat rinnat kaartuvat kuin ponnahduslauta. Tällaisilla naisilla on Pohjolan temperamentti ja terävät aivot. He ovat ahkeria ja saavatkin usein luottamustehtäviä ja pääsevät urallaan ainakin keskitason johtoportaaseen. He ovat kuitenkin hiukan laiskoja tekemään aloitteita. Sen vuoksi heitä harvoin näkee ihan korkeimmalla pallilla. Nämä naiset sopeutuvat elämään lähes minkälaisen miehen kanssa tahansa, ja siksi he ovat oivia vaimokandidaatteja. He ovat parisuhteessa uskollisia, mutta samaan aikaan sängyssä kyltymättömiä ja melko kekseliäitä.


Lähteet: John Guale, Kinds of Divination.

Hanns Kurth, Oikotie ihmistuntemukseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.