IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Anaaliseksin apuvälineetLauantai 27.10.2007 22:45

Anaalipallot, -tangot ja -helmet voivat olla uusi, miellyttävä tuttavuus. Kokovaihtoehtoja on vaikka minkälaisia, pikkuruisista jämäkämpiin tai asteittain suureneviin. Valintavaihtoehtoja ovat käsikäyttöiset ja moottoroidut versiot. Ns. terveen maalaisjärjen käyttäminen on erityisesti anaaliseksissä hyvä muistaa.

Anaalipallot on yhdistetty toisiinsa joko joustavasti nauhalla tai jäykällä muovilla. Ne ovat 3 -5 pallon jonossa, joko samankokoisia tai palloittain suurenevia. Pallojen laitto peräaukosta sisään aiheuttaa peräaukon sulkijalihaksen liikkeen, joka tuntuu seksuaalisena mielihyvänä. Koko nauhan ulosveto orgasmin yhteydessä lisää orgasmin voimakkuutta. Nauhasta laitetaan sisälle niin monta palloa kun tuntuu hyvältä.

Anaalipallojen lisäksi saatavilla on myös anaalitappeja. Materiaaliltaan ne ovat esim. muovia, raakakumia, kumin ja silikonimassan seosta tai puhdasta silikonimassaa, ja niitä on monia eri kokoja ja malleja sileäpintaisista erilaisin nystyröin tai kuvioin varustettuihin. Anaalitappeja on saatavana myös moottoroituna tai pumpattavina. Pumpattavat anaalitapit ovat miellyttävä tapa aloittaa anaaliseksiin tutustuminen, sillä voit itse pumppaamalla säädellä tapin kokoa. Anaalitappien käytön ideana on kiihotusta ja mielihyvää käyttämällä voimistaa myös peräaukon hermoston ja lihaksiston seksuaalista herkkyyttä.

Anaalitappi emätinyhdynnän aikana on myös kokeilun arvoinen juttu. Yhdyntäliike saa aikaan tapin liikkeen peräaukossa, joka lisää naisen kiihotusta. Miehen kiihotusta lisää se, että anuksessa oleva tappi ikään kuin tiukentaa vaginaa. Tappi voi myös miellyttävästi hangata emättimessä liikkuvaa penistä.



Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.