IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Seksi kuukautisten aikanaSunnuntai 28.10.2007 10:57

Kuukautisvuoto ei ole este seksin harrastamiselle. On kuitenkin muistettava, että kuukautisten aikana yhdyntä ilman ehkäisyä voi johtaa raskauteen. Seksitaudit tarttuvat kuukautisten aikana samoin kuin muulloinkin.

On miehiä ja naisia, joille verisyys ei ole mikään ongelma ja seksi kuukautisten aikana on täysin ok - jopa suuseksi. Mutta sitten on niitä, jotka kavahtavat koko ajatusta.

Monet naiset tuntevat kipua erityisesti kuukautisten alkuvaiheessa, olo saattaa olla ylipäätään sairas. Lihaksia jomottaa, olo voi olla kuumeinen, vatsa turpoaa ja on arka. Tämä tilanne ei välttämättä edesauta seksiin ryhtymistä.

Mielialat voivat vaihdella paljonkin. Toiset naiset voivat olla riemukkaita seksipetoja, toiset kuin ammuttuja karhuja. Toisilla kuukautiset eivät vaikuta mielialoihin yhtään. Tärkeää on kuitenkin, että myös mies tietää jotain kuukautisista – erityisesti oman naisensa kuukautisista ja tämän reagoinnista niihin.

Seksistä voi nauttia kuukautisten aikaan muillakin tavoilla, jos yhdyntä tuntuu hankalalta. Masturbointi ja muut vaihtoehtoiset seksin muodot voivat hyvin korvata emätinyhdynnän. Yhteinen suihku ja sen yhteydessä suoritettu yhdyntä voi joillekin olla sopiva tapa tyydyttää seksinnälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.