IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Leikkikalujen hoito-ohjeetTiistai 06.11.2007 00:34

Uusiin seksivälineisiin tutustumiseen on hyvä varata tarpeeksi aikaa ja sopivan rento mielentila. Estot romukoppaan ja tutkimusmatkalle! Välineiden käytössä kannattaa käyttää normaalia maalaisjärkeä. Käyttäessäsi välineitä kumppanisi kanssa, opettele lukemaan hänen tuntemuksiaan oikein ja kuuntele hänen toiveita siitä, miten hän haluaa sinun toimivan välineen kanssa.

Paristojen asentamisessa kannattaa aina ensin tutustua laitteen mukana tuleviin ohjeisiin. Ellei ohjetta ole ja paristojen asentaminen aiheuttaa epävarmuutta, kannattaa ottaa yhteyttä laitteen myyneeseen liikkeeseen. Varovasti kokeillenkin voi edetä, laitteet kun toimivat samalla periaatteella kuin vaikkapa kaukosäätimet, korvalappustereot ym. Moottoroituja välineitä käsitellessä tulee olla helläkätinen niin paristoja asennettaessa kuin voiman säädössäkin, sillä liiallisella voimankäytöllä laite saattaa rikkoutua. Kannattaa myös pitää huolta siitä, että ei tiputa laitetta, väännä tai taivuttele turhan päiten.

Monissa vibraattoreissa on nykyään maininta “WATERPROOF”, joka tarkoittaa vedenkestävää. Sin City suosittelee, että merkinnästä huolimatta näitä vibraattoreita vältettäisiin käyttämästä veden kanssa, sillä roiskeenkestävyys olisi täsmällisempi ilmaus. Jos kuitenkin haluat käyttää laitetta veden yhteydessä, ei laite vahingoitu patteripesään menevästä vedestä, mikäli kuivaat patteripesään menneen veden HETI käytön jälkeen. Samoin patterit on kuivattava huolellisesti. Muutoin patterit voivat hapettua joutuessaan veden kanssa kosketuksiin. Jätä tällöin laitteen patteripesä auki kuivumista varten äläkä laita vielä pattereita pesään.

Paristokäyttöiset laitteet voivat "väsyä", jos yksittäinen käyttökerta venyy pitkäksi. Suosittelemme, että käytät laitetta enintään 30 minuuttia kerralla. Paristokäyttöisistä laitteista kannattaa ottaa paristot pois silloin, kun laitetta ei käytetä. Käyttämättömässä laitteessa olevat patterit saattavat alkaa vuotaa laitteen sisälle hapettaen ja pilaten itse laitteen toimintakelvottomaksi. Suosittelemme alkaliparistojen tai akkupattereitten käyttöä, koska niillä on pitkä käyttöikä, eivätkä ne helposti vuoda tyhjentyessään.

On tärkeää, että säilytät silikonipintaiset tai kumiset (eli kaikki pehmeäpintaiset materiaalit) seksivälineesi ERILLÄÄN toisistaan, esim. suojaliinaan käärittynä tai eri tilassa. Näin ne eivät edelleen pehmene ja sula toisiinsa kiinni, jos huoneen lämpötila nousee. Muista myös säilyttää aina välineesi auringonvalolta suojattuna ja mahdollisimman viileässä tilassa, korkeintaan huoneenlämmössä.



Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.