IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Tekopeniksien käytöstäTorstai 08.11.2007 00:15

Tekopenikset, hieromasauvat eli vibraattorit, sekä dildot on kehitetty itsetyydytyksen apuvälineiksi ja seksin rikastuttamiseen, hyväilyyn ja kiihottamiseen. Myös pariskunnan yhteisleikkeihin sauvat toki sopivat mitä mainioimmin! Sauvan muoto, pehmeys, koko, materiaali ja ulkonäkö ovat makuasioita. Jokaisella on omat mieltymyksensä.

Itsetyydytyksessä, jolloin itse säätelee sauvan liikettä, sauvan kovuudella ei ole merkitystä, mutta käytettäessä sauvaa partnerin kanssa saattaa pehmeä materiaali olla miellyttävämpi. Kova sauva voi toisen käsittelemänä aiheuttaa limakalvojen ärtymistä, hankautumista ja kipua. Näiden ehkäisemiseksi sauvaleikeissä kannattaa käyttää liukuvoidetta. Pehmeä ja varovainen aloitus on paikallaan, rajuutta voi lisätä sitten kumppanin toiveiden mukaan.

Hieromasauvan (vibraattori) aiheuttama tärinä voi tuntua miellyttävältä ja aiheuttaa voimakastakin kiihotusta molemmilla sukupuolilla myös nännien, peräaukon seudun, välilihan ja miehillä kivesten hyväilyssä. Hyvät "vibrakohteet" ovat yksilöllisiä. Kannattaa kokeilla koko kehon alueella. Kainalot, niska, varpaanvälit, korvantaustat… Vain mielikuvitus on rajana. Hieromasauva saattaa tuntua myös epämiellyttävältä. Siksi kiihotus tuleekin toteuttaa aina kiihotettavan ehdoilla, tai muuten voi käydä niin, että tuuli kääntyy ja koko homma loppuu siihen.

Peräaukkoa ympäröi runsas ja herkkä sukupuolihermojen verkko. Siitä syystä monet - mutta eivät kaikki - ihmiset nauttivat erityisen paljon ns. anaaliseksistä eli peppuseksistä, peräaukon hyväilyistä ja peräsuoleen työntymisestä. Jos hieromasauvaa käytetään anaaliseksissä, kannattaa aloittaa hyvin varovasti. Ensin voi vaikkapa sormella kokeilla kumppanin sietokykyä ja sitten siirtyä pienempien sauvojen tai pepputappien kautta itselle sopivaan ja haluttuun kokoon. Peräaukon ja -suolen limakalvo ei kostu kuten emättimen. Se myös hankautuu ja rikkoutuu helpommin. Siksi liukuvoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää! Peppuseksissä on tärkeää muistaa myös hygienia. Suoleen luonnollisena kuuluva bakteerikanta ei kuulu emättimeen, vaan saattaa aiheuttaa kiusallisia tulehduksia.

Peppuseksissä käytettyä hieromasauvaa, sormea ja penistä ei saa ilman pesua laittaa emättimeen. Kondomin käyttö hieromasauvan päällä on hyvä keino tulehdusten välttämiseksi. Välineiden pesu heti käytön jälkeen on syytä muistaa, näin eivät pöpöt pääse iloa pilaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.