IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Normipäivä?Torstai 30.11.2006 02:06

Tässä on pientä pikablogin ainesta, monesta asiasta vois kirjoittaa enempikin, mutta katotaans millanen päivä oli 29.11.2006. No ei ainakaan normi päivä.

Nukkumaan 1:30. Pistin varmuuden vuoksi handsfreen toiseen korvaan, kun puhelin alkoi temppuileen, että varmasti herään herätykseen.

Herätys 4:00... keittään aamukahvit

Pysäkille 5:07, jep aamun eka vuoro, josta on teoreettinen vaihtoyhteys Helsingin bussiin (5:35 Tampereen asemalta). Niin monet kerrat olen tuosta yhteydestä myöhästynytkin, etten olis yllättynyt, että olis käynyt näin taasen. Itseasiassa silloin kun kävin Tampereelta Stadissa duunissa ja duuni alkoi kahdeksalta, olin tuon yhteyden varassa päivittäin.

Helsingin Kampissa klo 7:55. Jälleen aamukahvit, korttiin ladaten 10 euroa lisää armoa ja kohti työmaata, jossa palaveri klo 10.

Pääkonttorista pois joskus illemmalla, mutta en sitten vielä mennyt 18:00, 18:45 tai 19:45 vuoroilla kohti Tamperetta. Loppujenlopuksi fiksu veto ;)

William K:ssa pari isoa ja sitten Tampereen suuntaan. Vaikka Tampereella olis voinu jäädä asemalla, niin jatkoin matkaa vielä kohti Pyynikintoria. Tässähän se kohokohta sitten piileekin: tulipa kyytiin kovasti tutunnäköinen tyttönen ja yritin etupenkiltä saada varmuuden siitä, että se myös on se vilkasemalla opiskelijakortista nimeä. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Tuijotus tais kuitenkin tehdä tepposensa, sillä tämä tyttönen tulikin viereen ja kysyi "tunnistanko mä hänet" :)

Jep, joskus toisinaan miettiny mitä joillekin ihmisille kuuluu. Ei vaan ole ollut yhteystietoja saatavilla tai ne on out-of-date. Tämänkin ihmisen kanssa tullut vietettyä muutamia vuosia sitten varsin mukavia hetkiä, joita vaan tulee muisteltua hyvin positiivisesti. Harmi että kerkesin vain nyt matkaan sen kanssa pari minuuttia, kun mun pysäkki tuli jo. Höh. Onneks ny edes jokusen sanan kerkes vaihtaan.

No, mikä lie kohtalon sattuma tuokin, mut nyt oikeastaan kiitän itseäni, etten lähtenyt jo aiemmin pois Stadista.

Mitähän kivoja sattumia sitä seuraavat matkat tuo tullessaan. Niitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.