IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olipa kerran kesäloma...Maanantai 20.06.2011 02:59

Viimeistään tässä iässä olevat, jakavat yleensä kaikki kesäloma-albuminsa muiden nähtäväksi. Itseni kohdalla se on vähän hankalampaa, kun ei tullut mentyä etelän aurinkoon, vaan vietettyä aikaa kotoisassa Suomessa. Lomalle osui mahtava helleviikko, mittarissa lämpötila kipusi useammankin kerran lähemmäs 30 astetta ja välillä ylitsekin sen.

.thumb_45020373_korsisaari49.jpg Oikeastaan loman voisi nähdä alkaneeksi jo lauantaina 4.6., jolloin siirryin Nurmijärvelle, josta tarkoitus oli mennä Karkkilaan juhlistamaan viiskymppisiä. Nurmijärvelle kun pääsin, jatkuikin matka saman tien Karkkilaan, jossa tuli oltua yötä.

.thumb_45020601_satli71.jpg
Karkkilassa koiramme Nelli tuli ikuistettua ruopimassa pihamaata, samoin kuin matkapeli, jolla suuntasimme perheen kera Forssaan. Forssan kautta kotio Tampereelle.

.thumb_45020657_laurimotto1.jpg Maanantaina 6.6. kun loma varsinaisesti alkoi, alkoi myös Teiskon liikenteessä uusi kausi, joten jokunen tunti tuli vietettyä maaseudun rauhassa nauttien helteistä.

.thumb_45020810_paunu85.jpg Tiistaina 7.6. kävin pitkästä aikaa kotiseuduillani Pirkkalassa. Kovin oli kunta muuttunut, jokseenkaan ei täältä lentokentän läheisyydestä sitten mitenkään.

Keskiviikkona alkoikin sitten kunnallinen hammashoito 3,5 vuoden tauon jälkeen...

.thumb_45020984_kirjastoauto_ZOF-113.jpg Torstaina 9.6. poikkesin helteisessä Porissa. Aivan huippu reissu, tarvii ottaa uusiksi taas pian.

.thumb_45021124_kirjastoauto_ZNY-594.jpg Perjantaina 10.6. puolestaan vuorossa oli pikainen reissu Kangasalle. Ideana oli käydä tutustumassa paikalliseen kirjastoautoon, ja siinä onnistuin.

Lauantaina tuli vietettyä aikaa lähinnä koirapuistossa Särkänniemen lähellä. Kyllä koiralle kelpasi vesi edelleen ja osasipa se jotain noutaakin :)


Sunnuntaina päättyi mahtava hellekausi terassille kylmän oluen pariin, täältä ei valitettavasti ole kuvan kuvaa, kun rankkasade vieläpä keskeytti mukavan toimen.

Täss' on nyt viikko jo opeteltu taasen työntekoa, kerrankin näin, että parhaat kelit osuu lomaviikolle :) Syksyllä sit taas uudestaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.