IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pikkujoulut, osa 1Lauantai 19.11.2011 01:27

No niin, tietämättä, montako viikkoa, kuukautta tai päivää on "oikeaan jouluun", on sitten pikkujoulut järjestetty laivalle, joka risteilee tuossa Helsingin ja Tallinnan välillä.

Kun kyse on kuitenkin hesa^H^H^H^HStadilaisten pikkujouluista, niin mitään ongelmaahan siinä ei pitäisi olla, että aamulla ollan kahdeksalta länsirannassa ja yhdeksältä illalla takasin.

Case Tampere sanoo, notta kerkiän nukkumaan vielä 4 tuntia ja pitäisi sitten raahustautua pysäkille klo 4:10 mennessä, jolloin yövuoro vie (yömaksulla) kohti keskustaa. Ja klo 05:00 lähtee pikavuoro Tampere-Helsinki, joka toki ajaa länsirantaan asti.

Paluu on vähintään yhtä mielenkiintoinen: 21:30 länsirannasta ja Tampereella seuraavan vuorokauden aikana 00:25. sitten palloilla jossain hevonvitussa 45 min ja 01:10 yövuorolla taas (yömaksu maksaen) kohti himaa.

Jotta oikeasti vituttaisi, niin alkujaan pikkujoulujen piti olla sellaiset, että lähdetään yötä vasten Tallinnaan, mutta ongelmaksi jäi kai se, että mitä vittua tehdä 10 tuntia maissa marraskuun kylmyydessä. Aikataulau rukattiin pariin otteeseen ja sitten päädyttiin taas omasta mielestäni paskimpaan kompromissiin, eli juurikin päiväristeily. Maihin oli kuiteski pakko kuulemma päästä, jotta porukan pissikset saavat täydentää viinavarastoaan.

Unohdinko sanoa, että mieluusti saunoisin lauantaisin? Kotona se onnistuis, laitanko saunan päälle siis? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.