IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2005 23:26

Melkein iski päivällä paniikki, kun himaserveriin ei saanut yhteyttä. Alkuun kuvittelin että sshd kaatunut, mutta mistään sellaisestahan ei ollut kyse. Kotona se sitten selvisi, adsl-purkki joka jakaa ip:t, oli jostain käsittämättömästä syystä vaihtanut juuri tuon koneen ip:n joksikin muuksi. No, tarvii tehdä nattiin lisää viilauksia ja laittaa myös tämä multimediakone kuunteleen jotain toista porttia, niin on ainakin yksi kone johon saa yhteyden vastaisuuden varalta.

Duunissa on taas hyvin kiireelliset ajat, kun pitää muutama tuhat a4:sta tulostaa ja lähetellä eteenpäin. Kaikki muut jo tulostin, mutta isoimman yksittäisen erän (1600 sivua) jätin huomiselle. Oikeastaan siitä syystä, että niihin tulee vielä muutoksia ja korjauksia. Muutoin kaikki onkin valmiina postitettavaksi. Parin viikon päästä voi odotella ensimmäisiä palautettavaksi ja sitten vasta vilskettä piisaakin kun kaikki muutokset pitää toteuttaa tietokantaan :)

Muutoin mukavan lepposta meininkiä. Vois vaikka tässä tehdä kolapaukun odotellessa ruoan valmistumista. Nälkä, mikä ihana tekosyy.

Tappara meni sit häviään ja menetti sarjajohtajan aseman. Voihan paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.