IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vuosi 2012Maanantai 31.12.2012 01:58

Kieltämättä liian aikaista tehdä mitään yhteenvetoa, mitä vuonna 2012 on tapahtunut.. Onhan ko vuotta vielä jäljellä kokonainen vuorokausi.

* * *

Twitterissä kuitenkin suosituimmat twiitit on koottu yhdelle sivulle. Ne voi käydä lukaisemassa jo ennakkoon osoitteesta https://2012.twitter.com/en/golden-tweets.html

Yllättäen suosituimmaksi twiitiksi päätyi Obaman kirjoitus neljästä lisävuodesta. Kuitenkin Sauli Niinistö katselee seuraavan 6 vuotta presidenttinä, mutta ilmeisesti ko asia jäi twiittaamatta ainakin presidentin itsensä toimesta tai se vaan ei kiinnostanut koko maailmaa.

* * *

Itsellä vuosi 2012 oli siinä mielessä historiallinen, että kävin ensimmäistä kertaa parturissa varmaan viiteentoista (15) vuoteen. Kävin toistamiseen kesällä ja ennen kuin vuosi vaihtuu, saatan käydä kolmannenkin kerran. Kerran kun saavat houkuteltua asiakkaaksi, niin pakko se on sitten käydä, ellei jostain syystä halua taas kasvattaa jotain epäsiistiä.

* * *

Vuorokauden päästä monet jälleen juhlivat vuoden vaihtumista. Kuten perinteisiin kuuluu, on niitä ilotulitteita ja muita papatteja pakko räjäytellä ikärajoista huolimatta. Jotkut ottavat muistokseen silmävammoja, toiset tuttuun tapaan heittelevät räjähteitään kohti lemmikkejä, ja muuta järkevää. Joskus vaan toivoisi vanhempien katsovan hieman enemmän jälkikasvunsa perään ja mitä heille antavat. Jos tuote on K-18, niin miten helvetissä se päätyy silloin alaikäisen käsiin? No, kun muutkin...

* * *

Kaikesta huolimatta, hyvää uutta vuotta, ja toivottavasti uusi vuosi tuo paljon hyvää elämäänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.