IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"normi päivä"Keskiviikko 26.04.2006 00:52

"Millanen päivä sulla on huomenna?"
"Normi päivä"
"Yx talon lonkero"
"Ensipurasu"


No, nuo tutut repliikit ei sovi oikein tähän päivään vaikka normipäivä kaiken kaikkiaan. Duuniin mennessä unohdin ottaa kameran mukaan ja sille olis ollu käyttöä enemmä ku paljon. Duunista poistuessa unohdin ottaa cd:n mukaan ja sille on käyttöä eniten. Ei muuta ku hakemaan.

Tänään ei ole vietetty aikaa terasseilla johtuen ko sähellyksistä. Sen sijaan lähdin kauppaostoksille Multisillan lähiön uuteen valintataloon hetken mielijohteesta. Kotoa sinne on matkaa varmaan 16 km ainaki bussilla. Ja sillähän kuljin. Yhtä hyvin olisin voinu ostaa tavarani vaikka sokoksesta, mut se olis ollut liian helppoa ;)

Äh, masentaa. En keksi poispääsyä moisesta tilasta. En silti syytä ketään, edes itseäni siitä. Silti, kun ihmissuhde menee katkolle, se vaikuttaa aika raskaasti. Ainakin minuun. Se kuitenki lohduttaa, et sain jutella eilen puhelimessa tytön kans. Mulla on vähän sellainen tunne, etten halua päästä yli tästä suhteesta vaan haluan sen takaisin. Se ei taida olla tän päivän juttu, vaan aikaa se vaatii. Kokeillaan ny ainaki sitten näin... mut jotenki tyhjä olo.

Jos jonkun asian haluisin muuttaa itsessäni, niin se olis, et en olis tunteellinen. Mutta kun olen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.