IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ilman suhteellinen kosteus ylitti 100%Perjantai 12.05.2006 01:07

Tänään mentiin Marian kanssa reippaina tuotekehityksen tunneille Aikuiskoulutuskeskukselle jossa kumpikaan meistä ei ollu ikinä ennen käyty. Eksyttiin matkalla mut joku ystävällinen vaari neuvoi meidät perille. Perillä joku vahtimestarintapainen opasti meitä ja keittiöstä löytyi joku täti, joka soitti meidän opettajalle joka kertoi että tunnit on peruttu. Sit otti päähän.

Kävin terveyskeskuksesta hakemassa lääkekuurin ku koulun kiva terveydenhoitajatäti soitti aamulla ja sanoi et mul on angiina ja kaks päivää sairaslomaa sain myös. Käytiin konditoriassa kahvilla ja ku kattelin niitä ihkuja kakkuja ja leivoksia niin päätin, että haluan isona kondiittoriksi jos ura yliopistossa ei urkene.

Illalla tehtiin lasagnea, tein kevyen salaatin ja sitten semmoisen vähän ruokaisamman tulisen salaatin ja oman erikoissalaatinkastikkeen ja viiniä ja katettiin pöytä kivasti ja kynttilä ja illastettiin neljästään kotona. Meil oli niiiiin kivaa. Keittiössä puuhastelu on muksaa.

Huomenna pitää käydä viel terveydenhoitajalla ja viedä Marian harjoitteluraportti kouluun jollekin ja vissiin mul on joku luentoki. Onneks ei tarvii töihin ni ehdin vähä koulujuttuja. Tänään on kesän ensimmäinen sadepäivä. Se virkisti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.