IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Voi perseensuti!Keskiviikko 13.02.2008 14:48

Huomenna ois ProEnginieer -lopputyön palautus. Pitää mallintaa kihlat ja niille rasia sekä yölamppu teknisine piirustuksineen ja blaablaablaa. Noh nyt mulla ois melkein neljä tuntia aikaa tehä sitä ennen treenejä muttaku ei! Koko tiedekunnassa ei oo yhtä helevetin tietokonetta vapaana missä ois oikia ohjelma! :O Yritä nyt sitte tässä palauttaa hommat ajallaan. Muutenki oon ihan nesteessä sen kaa ku tunneilla ei saanu omaa konetta juuri ikinä ku ryhmäkoko oli niin iso.

Äskeisellä konstruktiotekniikan tunnilla oli ihan kivaa, tehtiin rasituskokeita kapalevyistä rakennetuille silloille. Mun silta tuli muistaakseni kolmanneksi tai toiseksi. Mua taa nukuttaa kamalasti. Sunnuntaina nukuin yheksään asti illalla ja ja menin puolenyön maissa takas nukkuun ja nukuin yhteen asti iltapäivällä.

Nyt keksitään Livyn kanssa sille taiteilijanimeä koska siitä tulee esiintyvä taiteilija. Taiteilijanimen keksiminen ei olekaan mikään pikkujuttu, se on nolo viettää 40-vuotistaiteilijajuhlaa jos on aikoinaan keksiny huonon nimen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.