IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Rikosaalto pyyhkäisee yli napapiirinKeskiviikko 31.05.2006 19:48

Joku kauhea pitkäkyntinen on kähveltänyt mun pyörän! Mun hienon hopeanvärisen y-runkoisen täysjousitetun maastopyöräni. Itku meinas päästä. Kävin äsken ihan oikealla poliisiasemalla tekemässä ihan oikean rikosilmoituksen eikä jänskättänyt yhtään :)
Sit menin työharjoittelupaikkaan Ounasvaaran huipulle tekeen harjoittelusopimuksen, meinasin kuolla siihen välille Ladnagin mummomankelilla, se oli kauheaa. Nyt väsyttää ja jokapaikkaa kolottaa ku kämppiksen kans vielä jumpattiin vatsalihaksia sohvalla ja kuunneltii jotain ysärisuomipoppia missä oli niin tuhmat sanat että puna nousi poskille.

Melkein koko maailman kaikki asiat on taas tehty mulle hirmu vaikeiksi. Opintotuen hakeminen kesälle oliki paljo mutkikkaampaa ku olin luullut. Sit se tulee vissiin vuoden myöhässä ja vuokrajalaskutjakaikki pitäis maksaa! apuaaaaa! Pitänee soitella isille taas kerran...

Olin just kirjoittamassa että vielä kun jaksais pari viikkoa olla tosi reippaana niin sit helpottais... Faktahan on se että senjälkeen mulla vasta alkaa ne 13 tuntiset päivät. Voihan vi**upi**unee**ri. No ei ainakaan oo esseitä ja tenttejä! Mul on ikävä esim. Sinkkua ja muita ketkä ei oo täällä nyt!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.