IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Tänään oli tentti, mut se oli kurssista jolla en periaatteessa edes saisi olla koska se oli alkanut joskus vuonna miekka ja kypärä jolloin olin toisaalla. Ei siis harmittanut kauheasti kun piirtelin koepaperiin vain yhtä seinämää mitä Eetu on pyytänyt luonnostelemaan. Siitä tuli sentäs lähes kiva.

Sit perussettii, sain viimeinkin mun Nightwishin End Of An Era dvd:n haettuu postista. Käytiin Niinan kans kaupassa, kätevää, ei tarvii lähtee ulkomaille kun vastaavan kokemuksen saa Lidlistä, juuri missään tuotteessa ei lue suomeksi mitään ja ne on epäilyttävän värikkäitä. Sit kävin työharjoittelupaikalla allekirjoituttamassa viel yhen todistuksen ja sellasta. Äsken tehtiin ruokaa.

Illalla meen juna-asemalle paria kaveria vastaan jotka tulee pääsykokeisiin meidän kouluun. Hotelli Tervaskadulla riittää taas elämää, mikä on kyllä erinomaisen mukavaa. Toivottavasti ne pääsee sisään kouluun ja se sopii niille paremmin kuin mitä se sopi mulle. Alan olla kurkkuani myöten täynnä Tourism and hospitality management campus Viirinkangasta.

Huomenna alkaa yliopiston pääsykokeet, äsken sain kaahata mattopuukon perässä cittariin asti ku ei muualta löytyny, valintakokeeseen on otettava mukaan myös laastaria, kaukonäköistä ajattelua edustaa se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.