IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Tiistaina mulla oli vapaapäivä, vietettiin Hamletin loppukaronkkaa eka Tupsussa ja sitten Tivolissa. Mari tarjosi yösijan ja verhoili minut kauniiseen punaiseen aamutakkiinsa. Keskiviikko meni töissä. Ihan tosi tavallista. Myös eilen oli kaunis päivä. Tilasin Amarillossa naudan fileen raakana, siitä tuli niin hyvä mieli että ostin sidukkaa ja bisseä ja lähdin Valtsunrantaan piknikille luokkakavereiden kans. Illan hämärtyessä siirryttiin Valdemarin terassille, jossa tuntui olevan puoli kaupunkia. Luokkakavereita, työkavereita, teatterikavereita, kaverikavereita.

Tänään oon vain ollu yhen lyhytelokuvan kuvauksissa melkein pelkästään. Se on pitkäjänteisyyttä vaativaa hommaa. Kohtaus 17, kuva 2, otto 8... Hohhoijaa. Kuvaustauolla lainasin vastanäyttelijän auton ja ajoin Sky-hotellille. Tilasin vaniljasiirappikermavaahtokahvia ja menin katolle katselemaan maisemia ja selvittelemään päätäni. Siellä on pyörinyt viimeaikoina tosi paljon asioita.

Päätin että sitten kun tuo valtava lumivuori mun kodin edessä sulaa, niin on kesä. Luulen, että Kemijoesta lähtee huomenna jäät. Ostin tänään tarpeita lasagnen valmistusta varten, mut tajusin etten omista vuokaa.

Harmi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.