IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

GraaaaaafKeskiviikko 07.05.2008 18:12

Istun Reijan koneella graafisen suunnittelun luennolla. En oo oppinut melkein mitään. Eilen oltiin luovia luennolta lähtiessämme, ajateltiin luovia Koskikatua ylös Alkoon, mutta ei sitten mentykään, vaan Coffee Houseen suunnittelemaan rikosta kun teki mieli. Ei keksitty yhtään hyvää. Reija piirsi sarjakuvan "Eijan ja Reinon seikkailut osa 1". Reino on unohtanut palauttaa yhden koulutyön ja kun sitä kysellään häneltä yliopiston ravintolassa, hän vääntää silmänsä vinoon, katsoo ylös päin ja sanoo kuuluvasti "tsinnnngggg hooooonnggg!" :D Meillä oli tosi mukavaa. Lisäksi suunniteltiin riekonkieputinta, marsusovitinta ja Café Tivoliin uutta sisustusta.

Tänään kielsin putkimiestä asentamasta uutta lavuaaria mun kämppään, koska edellinekään ei oo ollut siinä ku muutaman kuukauden. Jännittäviä nuo remonttihommelit. Heinäkuussa muutan uuteen kotiin ja joku muu pääsee nykyiseen kotiini nauttimaan vaivannäköni hedelmistä uuden kylpyhuoneen ja huoliteltujen keittiönkaappien ja kauniisti maalatun seinän muodossa. Matkalla kouluun pistäydyin R-kioskilla, ku ajattelin ostaa take away -kahvin ja lipittää sen New Yorkilaisittain koulumatkalla. Sitten halusin Daim-rakeita, mut niitä sai vain jos osti kaks levyä suklaata, niitten lisäksi alkoi tekeen mieli hedelmäkarkkia ja pastilleja. Äsken kahvitauolla kompensoin kaikkea painonhallintajuomalla. Elimistö kiittää elimistön ystävää.

Nyt pitäis varmaan oikeasti tehdä jotain hyödyllistä. Tanjalla on kuulemma mielessään hyvä rikos, mutta ei se kerro sitä mulle :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.