IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Tulin aamulla Savosta ja Etelä-Suomesta ja ties mistä. En oo vielä purkanut tavaroitani mutta toistaiseksi en tiedä muuta olevan hukassa kuin ajantajuni. Oltiin Eetun ja muiden kanssa Kuopio Tanssii Ja Soi -festivaaleilla missä oli kyllä ihan sikakivaa. Mä toimin ryhmän autonkuljettajana sellasella vuokratulla minibussilla, joka oli hieno ja kiiltävä.

Lauantaina alettiin olla kulttuuriähkyn partaalla kun mentiin yhdelle mökille tunnin ajomatkan päähän. Tehtiin kaikkee sellasta settiä mitä nyt mökillä tehdään. Ruokaa ja saunottiin ja uitiin, useimmat oikein tosimonta kertaa mut mä vain yhdesti koska se vesi oli jotenki ihan tosi märkää mun makuun. Sit oli mökkiolympialaiset joidenka lajeina oli kroketti ja golf. Oltii Eetun kans joukkue ja ekaks pärjättiin tosi hyvin ja sitten muilla kävi vain jotenki hyvä munkki niin ne voitti meidät. Mä oon aina pitänyt golfia jotenki arveluttavana lajina.

Kohta pitää lähtee töihin. Sitä ennen ostamassa kauluspaita kun molemmat valkoiset on likaisia. Tänään pitäis tulla tieto Staff-pointilta että joskos pääsin Messukeskukseen yhdelle viikon mittaiselle aulapalvelukeikalle, se ois kyl tosi kivaa. Voisin mennä jo viikon päästä takas Helsinkiin... Enempi kuitenki hengitystä pidätyttää yliopiston pääsykoetulokset jotka tulee huomenna. Mua eilen muistutettiin siitä, että jos en pääsekään sisään niin se oli sitten niin tarkoitettu. Mä en usko siihen. En haluu ajatella että jotkut asiat "on tarkoitettu", mä uskon omiin ratkaisuihin ja sattumaan... Ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.