IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Harmaa sunnuntaiSunnuntai 18.05.2008 21:14

Ikkunani edessä olevan leikkipuiston kulmalla oleva lumikasa ei ole vieläkään sulanut, ei siis ole vielä kesä. Lämpötila ulkona on vissiin kahden asteen hujakoilla ja tulee vettä. Eilen satoi lunta, mutta siltikin oli mukavaa. Tuomaksen kans vaihdettiin renkaat autoon. Se auto on mulla vähä niinku kesähoidossa, paitsi että en ehkä kyllä pidä sitä ku aloin kauhistelemaan että kuinka kalliiksi se tulee. No renkaat vaihdettiin joka tapauksessa. Takakontista löytyi joku erikoinen esine, joka omistajan manuaalia tutkimalla osoittautui tunkiksi. Uskomaton vempele! :D Auto nousi ilmaan ihan tuosta vain kun siitä vähän veivasi. Mä otin valokuvia ja kommentoin ja siirtelin pölykapseleita ku Tuomas rehki ja väänsi. Sitte Juhon kämpillä vietettiin nivalalaislähtöisten intellektuellien iltaa. Mä tein alkuruuaksi etanoita jossain juustosysteemissä ja valkosipulivoissa ja Juho loihti pääruuaksi ehkä maailman parasta hirvipaistia. Jussin ja Tuomaksen pottumuusissakaan ei ollut moitteen sijaa.

Käytiin Assalla, bändi oli ihan ok, mutta lähdin silti aiemmin pois, kävin kotona vaihtamassa vaatetta ja menin Dorikseen. Siel oli ihan kivaa niin kauan kunnes joku katsoi parhaaksi ampua kahta ihmistä ja itseään siinä pihalla. Baari sitten suljettiin ja me jouduttiin töröttämään sisällä jonkin aikaa ennenku ohjattiin takaovesta ulos. Käytiin Pohjanhovin respassa mutka ja kotimatkalla Marjan kans katseltiin kun ruumispusseja nostettiin ison auton kyytiin, jossa on tummennetut ikkunat. Ihan niinku leffoissa.

Tänään oon nukkunut pitkään ja vastaillut ihmisille että oon aivan hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. Piti lähteä Nivalaan, mutta on niin paljon säätämistä ensiviikolle, että en tiiä ehdinkö lainkaan. Mä haluaisin, että joku tulis teelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.