IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Toimeen tarttuminenMaanantai 19.05.2008 19:37

Päivä meni pilalle heti aamusta, niinkuin suurin osa muistakin päivistä tänä keväänä kun herään naapurien kylppäriremontin sulosointuihin. Silloin tavallisesti väkisinmakaan itseäni sängyssä ja päätän että "Nyt perkele nukun vaikka mikä ois!". Tulee huono mieli ja kaikki on ihan vaikeaa. Hannun kans käytiin Prismassa. Ajattelin että se shoppaa kuin keskiluokkainen perheenemäntä konsanaan kun sai autokyydin, mut ei se ostanu ku viinirypäleitä ja pakastevihanneksia. En tiennyt että on olemassa valmiiksi grillattuja pakastevihanneksia, kuinka pitkälle uusavuttomuus saa markkinavoimat jalostamaan tuotteita? Mistä muuten tulee kivettömiä viinirypäleitä? Eihän ne voi lisääntyä mitenkään! Hannu epäili että samasta paikasta ku homojaki.

Vois ehkä mennä uppoamaan mun uuteen avaruushötöstä valmistettuun petauspatjaan ja antaa sen ottaa mut hellään syleilyynsä kun kukaan muu ei kerta ota! Tänään ajattelin suunnitella auton mittariston, ergonomian lisätehtävä. Huomisen vois yliopistolla... Metallipajalla ja cad-studiossa pitäis hengailla. Rovaniemellä on ollu näytönsäästäjä päällä pari päivää, mikään ei oo liikkunut mihinkään ja on tosi harmaata. Viimeyönä ajeltiin pimppistä Marin kans, mentii Shellille kahville, se oli jotain ihan tosi junttia. Puhuttiin Parkanosta. Käytiin Sky-hotellin katolla, satoi lunta ja oli kylmä ku helvetissä jossa sattuu jostain syystä oleen tosi kylmä.

Youtubessa on yks hulvaton leffa, jota kuvattiin täälä vappuna. Tai ainaki mun mielestä se on jotenki ihan tosi hulvaton! x)
http://www.youtube.com/watch?v=M2U0kNdWHck

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.