IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Tiistaina ja keskiviikkona oli töitä messukeskuksessa. Keskiviikkoiltana olin yksissä synttärijuhlissa joissa oli mukavia ihmisiä ja ruokaa ja juomaa ja kaikkea. Karaoke erintoten oli jymymenestys. Meni myöhään mutta torstaina sain nukkua pitkään. Ehdin nähdä tosipaljon kavereita, isoveljeä ja siskoa ja kaikkia. Tänään oltiin Eetun kanssa remontteeraamassa, olin aika hyvä maalaamaan ja viimeistelemään saumausta. Iskä ois ylpee jos ois nähny mut työn touhussa. Sit mul oli isosiskon kans treffit stockan kellon alla. Mentiin Swengiin yhelle käveltyämme eka tosi radikaalisti harhaan. Sit käytiin vielä dtm:ssä yhellä ja se lähti omille teilleen ja mä Manalaan syömään. Pizzassa oli tosipaljon kaikkea mut reippaana poikana ahmin lautasen tyhjäksi.

Jätskikakkua ois kohta jälkkäriksi. Huomenna pari tuntia töitä messukeskuksessa ja sunnuntai-iltana seuraavan kerran. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pitää sit junailla itsensä takas Rovaniemelle ku torstaina on sielä jo töitä. Hassua että mulla on ollut jo vähän ikävä sinne. Kattelin äsken ikkunasta ulos ja sielä oli jotenki niin tasaista. Outoa että pohjanmaan poikana kaipaan jo semilappalaisia vaaramaisemia, arkirutiineja eli päiväkahvia Zoomitissa ja iltakaljaa Holvissa. Omaa kotia ja sänkyä, vaikka veisinkin täältä mielelläni unilelun sinne mukanani.

Musta tuntuu että tässä vaiheessa kesää ei sais vielä toivoa syksyä, mutta sanotaan nyt vaikka että ajatus siitä ei tunnu yhtään ikävältä. Kaverit tulee takas Rolloon ja uus koulu ja uudet kujeet alkaa. Uusia ihmisiä muuttaa kaupunkiin ja sellaista. Kaks lyhyttä ja toivottavasti lämmintä kuukautta vielä jäljellä ennen sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.