IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kaksineuvoinen homoLauantai 16.08.2008 01:24

Toissapäivänä näin Marin pitkästä aikaa ja Annastiinan myös. Söin kanasalaattia ZoomUpissa ja tytöt oli seurana. Pohdittiin esimerkiksi sitä, miten kaksineuvoiset homoseksuaalit alkueläimet harrastavat seksiä. Meneekö se niin että runkkaus tuntuu niiden mielestä epäkiihottavalta? Kaksineuvoisen homoseksuaalin alkueläimen on vissiin löydettävä toinen kaksineuvoinen homoseksuaali alkueläin ja oltava kuusysiä sen kaa. Näin sen on oltava.

Pienen tauon jälkeen oon taas käynyt reippaasti kuntosalilla. Pitkistä hikisitä minuuteista juoksumatolla on tullut jollain rivolla tavalla erityisen nautinnollisia. Eilen lihaskuntotreeni jäi vähä kesken ku selkälihaslaitteessa pääsi pieru niin sitte alkoi nolottaa ja lähin pois. Paukahti oikein kuuluvasti.

Nyt pitäis lähtee töihin tästä Kauppayhtiön läppäriltä. Just kotoa lähtiessäni rapussa tuli vastaan kaveri, joka oli viikko sitten muuttanut samaan kerrokseen. Tunnen siis jo kolmet eri naapurit samasta kerroksesta! Jee! Vähä niinku salkkareissa. Eetu tulee ylihuomenna jee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.