IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Muotipäivien isäntänä toimiminen oli yllättävän kuluttavaa puuhaa, varsinkin kun on vielä yöt töissä ja saattaa neitoja kotiin ja kavereita lentokenttätaksiin. Ritarillisuus koituu ehkä kohtalokseni vielä joku päivä. Heräteostin helvetinkalliin mineraalipuuterin ja tulin hyvin tyytyväiseksi. Se on ihmeellistä ainetta! Eräässä paikallisessa kenkäkaupassa en aio enää asioida. Myymälästä annettiin muotipäivien ajaksi mulle kengät, jotta mainostaisin heidän liikettään. Näytösten jälkeen minulta vaadittiin niistä kengistä liki 50€, koska kenkiä oli "käytetty".... En ollu ihan varma itkeäkö vai nauraa.
"Ai kappas olen mainostanut liikettänne kaksi päivää käyttämällä teidän kenkiänne ja mainitsemalla sen joka näytöksessä ja nyt ne ovat KÄYTETYT!!! No enpä olisi ikinä arvannut!!!" Lätkäisin popot tiskiin ja totesin että voivat tehdä niillä mitä parhaaksi katsovat, kävelin poispäin ilman ollessa sakeana happamista katseista ja selkääni tiuskaistiin että "Ei näillä voi tehdä enää mitään!" Voi hitsi voi harmi.

Sunnuntaina oli työkaverin läksiäiset, oli ihkua tanssahdella oikeustieteilijöiden saunatiloissa Koottujen Teosten tahdissa. Jussi, Jarno, Karoliina ja Peksi ne sitten osaavat. Aamulla meinas olla hätä, mut kohtapa sitte kaikki kääntyikin parhain päin. Oltiin portsareiden kaa jatkoilla oltu mutta mua oli alkanut nukuttaa.

Eilen törmäsin Kellarissa huvittavaan tyttöön, joka sydämistyi minulle koska kehtasin viedä tuolin SAKSALAISELTA!!! Se oli melkein itkun paikka. Hih.

"Apua, en tiiä missä oon! En uskalla liikkua!" :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.