IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

OtsikkoTiistai 29.08.2006 06:17

En keksinyt mitään.

Lauantaina oli viimeinen työpäivä, taisiis ilta. Menin broidin autolla töihin kun olin lupautunut sille kuskiksi, sei sit lähtenytkään mihinkään ja piti vain heittää sisko keskustasta Malmille. Tein kardinaalivirheen kun pyysin siskolta ajo-ohjeita Malmilta Keravalle ja harhailin hetkenaikaa ennenku löysin takasi Lahdentielle.

Niinja Lordi oli siinä hotellissa asumassa missä mä olin töissä ja kävin sen hotellihuoneessa viemässä sille ruokaa ihkua vähäx mä oon melkeinsukuajulkkikselle!!! ...Ruma mies, oli maski päässä tai ei.

Illalla tulin Nivalaan, matkalla yritin hare krsnaksi, mut ei se oikein auennu. Luin Kokkolaan saakka Hänen Jumalaisen Armonsa A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupâdan ajatuksia veeda-filosofiasta, bhakti-joogasta, korkeamman tietoisuuden saavuttamisesta, todellisesta kauneudesta ja sensemmoisesta. Välillä Prabhupâda kuulosti tosi fiksulta ja "Ajaton Viisaus"-oli oikeesti mielenkiintoista luettavaa niinkauan kunnes ihmiset jaettiin viiteen eri luokkaan henkisten kykyjen mukaan, täydellisintä tasa-arvoa oli se, että nainen on miehensä hallinnassa eikä kaikkien nautittavissa ja että henkistä johtajaa tulee kohdella kuten jumalaa, koska hän on omien sanojensa mukaan jumalan palvelija (vaikkakin luopunut näennäisesti aineellisista nautinnoista). "Jos Jumala tulisi luoksesi kylään, noutaisitko hänet tavallisella autolla, vai yrittäisitkö hankkia kultaisen auton?"

Outoa olla Nivalassa kun vielä iltapäivästä olin Helsingissä, viimeyönä Eetulla. Se kokkasi ihkua kanaa ja mulla oli huono omatunto kun en tuonu viiniä.

Kurjaa olla puolivälissä Pohjanmaalla. On ikävöitävää Helsingissä ja Rovaniemellä.

Välitila.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.