IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Toista se oli ennenvanhaan!Tiistai 16.12.2008 23:31

Mä olen jokseenkin katkera niille, jotka ovat olleet olemassa "ennenvanhaan". Tällöin ennenvanhaan ei ollut internetiä, televisiota eikä sähköä. Minullakaan ei ole internetiä eikä televisiota, sähköä sentään tulee kylpyhuoneen pistorasiaa lukuunottamatta kotini jokaisesta neljästä pistorasiasta. Tästä syystä vastustan myös ydinvoimaa. Mitä me lisäenergialla, pistorasiastahan sitä tulee lisää? (Paitsi siis kylpyhuoneeni pistorasiasta, lampusta tosin saa sähköiskun jos koskee.)

Internet on ehkä saatanasta. Olkoonkin, että ennenvanhaan on jouduttu kulkemaan kesät talvet hiihtäen kolmenkymmenen kilometrin koulumatkat ilman vasenta monoa kantaen nuorempia sisaruksia selässä sekä koulu- että kotimatkan ollessa ylämäkeä ja kansakoulussa opettaja on vain hakannut kepillä, silloin ei sentään ole tarvinnut käyttää INTERNETIÄ! Mun kännykän nettiyhteys tuli joku kuukausi sitten jotenkin mustasukkaiseksi Kahvila Kauppayhtiön inernetille, kun naitatin mun läppärin kerran sen langattoman inernethiukkasvyöhykkeen kanssa. Okei se hajos. Olin tilanteeseen lähes tyytyväinen, en mä ois muutenkaan tarvinnu nettiä kotonani. Mutta TÄNÄÄN! Tänään mietin, että mitä normaalit ihmiset yleensä tekee tiistaisin töiden jälkeen. Oon ollu vähä häkeltynyt "normaalista" päivätyöstä, olkoonkin että aina ennen töitä laitan kajalia, irtokorvat ja punaa poskiin ja punaiset ylilöysät fleecehousut joissa on vihreitä pilkkuja.

No, mä pääsin siis normaalien ihmisten aikaan töistä, ajankohtana jolloin usein olen tottunut vasta heräämään. Tulin tosi alakuloiseksi ja soitin äitille. Äiti kehotti menemään kirjastoon. Mä raahasin pyllyni kahvilaan että menenpä langattomaan verkkoon. EI TOIMI! Sitten vaihdoin ravintolaa. EI TOIMI! Kaksi mun ystävääni yritti korjata, toinen varta vasten paikalle hälytettynä mutta ei. No nyt istun tässä jonkun tämän ravintolan naapurissa asuvan henkilön suojaamatonta yhteyttä raiskaten vain kertoakseni sinulle, rakas lukijani sen, kuinka hajalle internet, siis käytännössä joku täysin aineeton ja näkymätön asia voi pienen ihmisen saada... Se on vähän niinkuin kirkko.

Ööb.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.