IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tipat on tammikuuPerjantai 09.01.2009 23:34

Eilen illalla pistäydyin yhden ystäväni kaa Tivolissa. Meillä oli hyvä - joskin hiukan väsynyt - keskustelu välillisen viestinnän aiheuttamista ristiriidoista ihmissuhteissa, joissa osapuolilla on erilaiset lähtökohdat ja perusoletukset.

Sitten nappasin Irenen käsipuoleeni ja mentiin käymään Doriksessa. Sieltä taas mut napattiin käsipuoleen jos toiseenkin ja oli jatkotki. Tänään oon istua napottanut teatteri-ilmaisun ohjaamisen kurssilla pohtimassa ja analysoimassa. Tai lähinnä oon kuunnellu ku muut analysoi ja pohtii, koska en ollu saanu ennakkomateriaalia etukäteen. Jopas tuo aika rientää, kohta pitää olla töissä!

Ai niin. Eilen se sähkömies tosiaan tuli aamulla ennen ysiä. Hävetti ku olin niin väsyny etten osannu muodostaa lauseita ja ajattelin vain että "sano Eikka joku sana, sano mikä sana tahansa koska edellisestä on kulunut jo tosi kauan! Ai niin ja mieti sitä seuraava sana jo valmiiksi ettei niiden väliin jää näin pitkää taukoa!!!" ... Juoni kylpyhuoneeni pistorasian ympärille rakentuvassa trillerissä kiristyy niin että silimät pullistuu. Alunperin siis ilmoitin vuokraisännälle, että se on rikki. Se pyysi ilmoittamaan kiinteistöhuoltoon, minkä tein kirjallisesti. Sain kirjallisen vastauksen, jossa todettiin korjauksen kuuluvan kiinteistön omistajalle. Omistaja ilmoitti kiinteistöhuoltoon, mistä eilen aamulla tuli siis mies toteamaan tilanteen ja pyysi ilmoittamana asiasta kiinteistön omistajalle. Odotan seuraavaa huikaisevaa käännettä, mutta en varsinaisesti pidätä hengitystä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.