IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Olen elossaLauantai 23.09.2006 05:34

...Vaikkei mua näykään Zoomitissa tahi muissa anniskeluravintoloissa tänä viikonloppuna. Oon Nivalassa. Eilen oli kivaa. Olin kattomassa Rovaniemen kaupunginteatterissa Sydänmaan ennakkonäytöstä, sen jälkeen keskustelemassa näytelmästä tuopin ääressä kultturellissa seurassa. Keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa ikinä Rovaniemen kirkossa kun oli hyvä pianokonsertti. Sen jälkeen menin Ylioppilasteatteriin improvisaatiokurssille. Olen myös piirtänyt ja lukenut runoja. Ens torstaina meen kattoon Marilyn-musikaalin. Kulttuuria niin että heikompia hirvittää.

Nyt siis Nivalassa. Musta tulee veljenpojan kummisetä, aika jännää. Näin kavereita ku kävin moikkaamassa ja sen jälkeen heitin veljen avovaimon kera veljen ja kavereitansa baariin tuttavansa varpajaisista. Olipa huono lause. Mua väsyttää. Täällä on kova sänky ja vaikka se on kotonakin tyhjä niin ainakin oma.

Mul on ikävä Johannaa ja meidän lukuisia kahvihetkiä ja syvällisiä keskusteluja. Onneksi on messenger. Me ajateltiin lähteä Irlantiin ja majoittua hospitality-clubin kautta, liityin eilen. Se tyttö on semmoinen kosmopoliitti, sen seurassa olis hauskempaa joutua pulaan kun se aina keksii kaikkea. Ja sillä on hyvät parisuhdeneuvot!

Käyn jääkaapilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.