IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

www.omantunnontuska.orgPerjantai 16.01.2009 10:00

Näin äsken unta, että William Shakespearen vaimon Anna Hathawayn henki oli ottanut erään katsojamme ruumiin haltuunsa ja tuli meidän näytökseen huutelemaan, mutta olikin lopussa erittäin otettu raikkaasta tulkinnastamme. Heti perään näin unta että hiihdin. Molemmat skenaariot yhtä outoja.

Heräsin jo melkein tunti sitten. Saa nähdä missä vaiheessa mun kroppa tajuaa, että en aiokaan mennä heti uudestaan nukkumaan, vaan herään ihan oikeasti ja lähen kouluun. HAH! Mitäs heräs! Kävin illalla maksamassa laskuja ja Amarillossa iltapalalla ku kotona ei ollu ruokaa, enkä ehtinyt kauppaan. Tulin puolenyön jälkeen kotiin reilut puolentuhatta euroa köyhempänä. Olo ei ollut odotetun kevyen kaltainen, vaikka olin luopunut sekä rahoistani, että maksamattomien laskujen pinostani.

Mulla on edelleen flunssa ja sellainen tunne, että kirjoitan tässä itselleni synninpäästöä siihen, etten lähtisikään nyt kouluun väsäämään nettisivuja, seiskalta on sentään esitys, jossa on pakko ola kunnossa. Aikaa parantua 11 tuntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.