IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

StressireaktioaikaMaanantai 19.01.2009 16:29

Meillä oli tänään web-suunnittelua sellaisessa luokassa, jossa oli sellaiset valkoiset omenatietokoneet. Mä en jotenki luota niihin, ne on liian kauniita ja viattoman näköisiä ollakseen ihmisen palvelemiseen ja toiveiden toteuttamiseen suunniteltuja ystävällisiä laitteita. Jotain hämärää niissä on! Vielä minä teen niistä selvää joku päivä!

Yhdeltätoista mentiin Hannan kanssa johonkin haastatteluun, jossa kyseltiin kysymyksiä teemalla, miten yliopisto muutti elämäsi. Pantiin söpösti mikrofoni Hannan kaulukseen ja lähetin mun taskuun ja oltiin kaulakkain kameran eessä. Kehuttiin Rovaniemeä. Mä kritisoin opetuksen tasoa ja sitten ujostelin kun tuli meidän häämatka puheeksi. Loppukanoottina oli että ei varmaan oltais mekään ikinä toisiamme löydetty, jos ei oltais Rovaniemelle muutettu. Hih!

Impropalaveri pidettiin Tessan kaa, illalla Vänrikki Stålin treenit. Huomenna tieteellistä tiedonhankintaa, päiväunet, laulutunti, sit meen kattoon perhosmonologien esityksen, sit on Stålin treenit ja sit yöksi töihin. Jouluna vannoin, että helmikuussa otan rennosti... Hitsin vitut tässä kerkiä taas yhtään mitään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.